Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z launcherem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj pytanie do tych co grają w minecrafta mam problem ponieważ wykonuje polecenie

java -Xms512m -Xmx1024m -cp "%APPDATA%\.minecraft\bin\*" -Djava.library.path="%APPDATA%\.minecraft\bin\natives" net.minecraft.client.Minecraft

i uruchamia mi się wersja 1.5 a jak zwykłym launcherem odpalam to wskakuje 1.5.2 jak to naprawić ?

stopka.webp

Opublikowano

a normalnie jaki launcher?

java  -Xincgc -Xmx1024m -cp "%APPDATA%\.minecraft\bin\minecraft.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\lwjgl.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\lwjgl_util.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\jinput.jar" -Djava.library.path="%APPDATA%\.minecraft\bin\natives" net.minecraft.client.Minecraft '&$Nick&'

Użyj tego,odpali mc + z imieniem takim jak w input "$Nick" lub zamień to na nick.

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

A tak do twojego pytania, sam nie rozpracowałem tego ale uruchamiając launcherem a tym kodem mam inne menu. Jedno jest z 4 buttonami a inne jest z dwoma + dwa koło siebie.

Jeśli grasz na multi nie zapomnij użyć albo inputa albo zamień na nick. Nie pogardzę lajkiem:) ale to juz twoja sprawa.

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...