Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dylemat z Fifa 14

hworang123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam taki dylemat otoz nie wiem czy zostac przy fife 13 na ps3 czy kupic fife 14 na pc. Slyszalem ze Fifa14 bedzie na tym samym silniku co Fifa 13 wiec nie bedzie duzej roznicy lecz moge sie mylic.

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś kupić fife 14 jeżeli lubisz grać online czyli UT, ale kariera/towarzyskie mecze też będą niezłe, także myślę że warto kupić.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jeżeli lubisz grać w fifę to kupuj. Ja kolekcjonuję fifę od fify 2004 :P. każda seria jest lepsza od poprzedniej, na pewno parę nowosci w 14 będzie (np. lepsze oddawanie strzałów)

skpUo.png

Opublikowano

@Up

No i nowy interface, lepsza sieć skautów w trybie kariery i zaktualizowani zawodnicy.. (zapraszam do czytania na stronie EA)

No... ja bym na twoim miejscu kupił, ale jeżeli mógłbyś wybrać pomiędzy Watch Dogs'em a Fifą 14 na PC, wybrałbym 1 i zostawił Fifę 13 ;)

Opublikowano

Zostań przy ps3, nie będzie dużej różnicy, a na padzie gra się lepiej, chyba, że masz pada do komputera, zależy od Ciebie, czy masz hajs na fifę, czy też nie.

52661916864521166857.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...