Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skrypt Ryze

McPopix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż testuję skrypty ze strony BoLa. Póki co przetestowałem skrypt Ryze, a dokładnie Glory Ryze ze strony :

http://botoflegends.com/forum/topic/2400-glory-ryze/

Mam pytanko.

Jak go już włączyłem to mam ustawione jakieś tam opcje ale nie wiem, które są dobre do farmy i zabijania ludzi. Ja używałem jedynie spacji i używanie ulti w combo. Jak na razie 1 penta i 2 quadry ale chciałbym wiedzieć czy da się lepiej farmić itp?

PS Wiem, że gra na cheatach zabiera radość gry ale po prostu potrzebuje szybko PZ na Zaca, a on drogi.

Opublikowano

No to...

Zamiast grac na tym czyms.. to zbierz ekipe 5os(znajomi lub randomy z normali/rankedow) i se grajcie...Bo napewno duzo innych ludzi tez zbiera PZ :D

Opublikowano

Czym jest ten skrypt bo nie za bardzo rozumiem możesz troche to wytłumaczyć w jaki sposób to działa (nie wiem na czym polega cheat do LOLA ... )

A w link nie bede wchodził ponieważ tego poprostu nie potrzebuje a dodatkowo nie wiem czy jest bezpieczny

Opublikowano

Wpisuje się skrypt do BoLa (Bot of Legends) i tam sie go zapisuje i automatycznie się uruchamia jeśli się go włączy. Są o nim poradniki na forum.

@topic Albo skrypt który ci zaznacza mobki które możesz zlasthitować, albo ten, (chyba był taki), który automatycznie ci zabija miniony wokół ciebie. Te typu Spacebar-to-win to tylko do walki z graczami się przydają (a imo w ogóle się nie przydają).

Opublikowano

To z last hitowaniem ciekawe całkiem. Ale w League of Legends nigdy nie użyje zadnego "cheata", skrypta itp. jedyna taka gra ;)

Dobrze że nie ma SH/WH albo Cooldown delete :D

Opublikowano

Na co skrypt jak recznie robi sie to samo ? ehhhh .....

League of Legends jak każda gra internetowa wysyła pakiety, dla chcącego nic trudnego = reverse engineering i analiza protkołu LOL'a i masz własne haxy w stylu hithack itp itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...