Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co teraz na yt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, chciałbym wrócić do nagrywania filmów na yt.

problem w tym, że miałem spory zastój i nie wiem co teraz jest "na topie" i co ludzie chcą oglądać.

nagrodzę każdy pomysł.

Opublikowano

Jak to co? Minecraft. Z całym szacunkiem dla tej gry, bo dosyć mi się podoba to YT jest zasyfiony tym o góry do dołu.

No ale co poza tym? Nie wydaje mi się,że nagrywanie najnowszych tytułów, czy tego czego ludzie oglądają najwięcej spowoduje przyrost sławy kanału na YT. Musisz znaleźć coś oryginalnego i dążyć ciężką harówką do tego. Być cierpliwym i starać się poprawiać swoje materiały. W końcu ludzie to docenią. Co do tych "topowych" rzeczy ludzie będą zawsze woleli oglądać tych sławniejszych nie Ciebie. Po prostu zacznij tworzyć swój własny, unikalny, niepowtarzalny kanał. Łącz tam swoje pasje, a wyjdzie perfecto :) Do tego dochodzi wiek. Musisz mieć przede wszystkim dobry głos. Jeśli twój głos będzie brzmiał zbyt młodo to ilośc widzów raczej nie będzie imponująca. Spójrz na Rocka czy Roja i zobaczysz :)

Opublikowano

Popyt jest tak naprawdę na wszystko o ile umiesz dobrze się do tego zabrać. Możesz nagrywać LP, recenzje czy zwyczajne GP, a mieć ogrom widzów. Wszystko zależy od tego czy umiesz zaciekawić widza swoim komentarzem głosowym oraz tym, jak nagrywasz. ;)

Opublikowano

Nie oszukujmy sie. Ludzie ogladaja metina i majkrafta. Idz w te strony, lecz nie gwarantuje Ci wybicia sie.

Opublikowano

Nie nagrywam dla zarobku, to nie dla mnie.

Chodziło mi raczej o jakieś konkretniejsze tytuły, z których mógłbym kręcić materiały i o sam ich typ, wiecie LP, GP itp.

Ale dziękuję za powyższe odpowiedzi, czekam na więcej.

Opublikowano

Nie nagrywam dla zarobku, to nie dla mnie.

Chodziło mi raczej o jakieś konkretniejsze tytuły, z których mógłbym kręcić materiały i o sam ich typ, wiecie LP, GP itp.

Ale dziękuję za powyższe odpowiedzi, czekam na więcej.

A może graj w FIFE 13 ,,FUT''

Ostatnio to stało się w miare modne, lecz wielkich licznikow obejrzen nie ma.

Opublikowano

Nagrywaj to co lubisz, tak czy siak w tych czasach ciężko sie wybić na YT, więc nie spodziewaj sie nie wiadomo czego.

Jeśli chodzi o to co jest oglądane to - Minecraft, jednak nie musisz tego nagrywać, bo jest tego tyle, że nie da rady sie wybić...

Opublikowano

Nagrywaj to co lubisz, tak czy siak w tych czasach ciężko sie wybić na YT, więc nie spodziewaj sie nie wiadomo czego.

Jeśli chodzi o to co jest oglądane to - Minecraft, jednak nie musisz tego nagrywać, bo jest tego tyle, że nie da rady sie wybić...

Wybić się na YT jest ciężko? Nie sądzę. Tu nie chodzi o to,że jest

ciężko. problem w tym, że ludzie patrzą na takich jak Rock,Rojo,Beczka

etc. i myślą,że oni doszli do tego co mają w ciągu roku. A to były lata

pracy, ćwiczeń, zdobywania doświadczenia bez myślenia o przyszłym

zarobku. Ludzie otwierają kanał i są niestety zbyt niecierpliwi i zbyt

mało pomysłowi, żeby go kontynuować.

Opublikowano

Równiez możesz nagrywać LP I GP z kazdej gry ale jeśli nagrywasz umiejętnie i umiesz widza zaciekawić nie trudno o wybicie. Po prostu trzeba nagrywać z głową i kapką twórczości ;)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A ja ostatnio ze znajomym wpadłem na taki pomysł na kanał:

- letspleje

- informacje na temat muzyki

- info na temat piłki nożnej

- nowości w świecie gier

:D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

To co mówią up'y. Na Polskim yt istnieje tylko minecraft , minecraft i rojo ... To jest chore i występuje tylko w Polsce ale czy jest jakiś kanał na yt , który zaistniał bez minecrafta? Jedynie rojo. Kanały bez minecrafta rozwijają się w bardzo wolnym tempie , np. CTSG mając kanał minecraft do dziś ma od cholery subów , a na swoim drugim koncie nieco ponad 100tys. Więc jeżeli chcesz się wybić to teoretycznie zostaje ci tylko minecraft.

Opublikowano

A ja ostatnio ze znajomym wpadłem na taki pomysł na kanał:

- letspleje

- informacje na temat muzyki

- info na temat piłki nożnej

- nowości w świecie gier

:D

To zamiast pisać ruszaj na YT i twórz kanał ;) Po co zdradzać swoje pomysły.

Opublikowano

może nagrywaj małe gierki typu "don't starve"

1369586066-U936198.jpg

if you know who sad it you are great!

Opublikowano

Stary...

Nagrywaj to co lubisz, sprawia ci pasję. Ja np uwielbiam gry PC, piłkę nożą.

Jeżeli chodzi o to co jest modne to na pewno: BF3, Metro Last Night, jak wyjdzie to BF4, Call of Duty Ghost, LoL, Dota2, Minecraft.... itd.

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Let's playe z najnowszych i najlepszych gier.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...