Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] OuterHaven 24/7 [40 slotów] [Survival + Wojny Gildii] [ItemShop] [Ciekawe zastosowanie gąbek] [Dropy z kamienia i nie tylko] [Eventy]

TheMarexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!

!

!

!

post-464917-0-63253300-1369744487.png

strzalka.gifTYP: Survival + Frakcje

strzalka.gifSloty: 40

strzalka.gifIP: 46.29.17.171:6797

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Wszędzie oprócz spawnu

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Gdy serwer wystartuje będą eventy do wygrania będą Vipy oraz inne ciekawe nagrody ^^

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Admin.png

[HeadAdmin]TheMarexPL
[HeadAdmin]detefab

pluginy.png
Najważniejsze pluginy:

- Essentials

- PermissionsEx

- OtherDrops

- Gildie

Dropy z OtherDrops:

STONE:

Diamenty 0.4%

Złoto 1%

Emeraldy 0.4%

Żelazo 1.5%

LIŚCIE:

Gąbki 1% (Tylko za pomocą BlazeRod)

GĄBKI:

Dużo ciekawych przedmiotów od marchewek po diamenty

InfoDOt.png

Z lisci drzewa dropią gąbki:

post-464917-0-42269500-1369659156_thumb.png

Natomiast jak rozwalimy gąbki kilofem dropią nam ciekawe przedmioty od marchewek po diamenty:

post-464917-0-32616400-1369659167_thumb.png

Mamy także mały i przejrzysty spawn:

post-464917-0-09244400-1369659185_thumb.png

Całość prezentuje się naprawdę ciekawie

Opublikowano

Slabo sie zapowiada.. jezeli to zapowiedz to musza byc interesujace pluginy, ogarnieta administracja itp.. choc nwm. zobaczy sie

Opublikowano

Serwer już wystartował ;> zajeb*****

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Zapraszamy na serwer...Na serwerze macie nasza stronę oraz Facebook na której będą co jakiś czas dawane klucze do naszego ItemShopu !! Zapraszamy!

Opublikowano

Super serwer, zaskoczyli mnie, że jest on aż tak bardzo ładnie skonfigurowany, najlepszy jaki kiedykolwiek widziałem! Zapraszam wszystkich!

Opublikowano

Zapraszamy także na nasz facebook na którym będą podawane raz w tygodniu klucze na konta VIP i SVIP na naszym serwerze !

Facebook znajdziecie na naszej stronie bądź serwerze

Opublikowano

Nie polecam, widziałem kiedyś (ok. wersja 1.7.3) taki sam spawn na innym serwerze, serwer niczym się nie różni od innych serwerów frakcji, kolejny serwer do trzepania kasy...

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Nie polecam, widziałem kiedyś (ok. wersja 1.7.3) taki sam spawn na innym serwerze, serwer niczym się nie różni od innych serwerów frakcji, kolejny serwer do trzepania kasy...

Spawn jest autorski ;) Nie nie jest do trzepania kasy, nikt Cię nie zmusza do kupna w ItemShopie ;)

Nie wiem czy to ty z serwera ale dołączam SS:

post-464917-0-33953800-1369843067_thumb.png

post-464917-0-40195000-1369843075_thumb.png

Opublikowano

Ja również widziałem taki spawn na innym serwerze, więc nie pieprz mi pan, że jest twój skoro jest IDENTYCZNY -.-

"Nikt nie zmusza cię do kupowania w Item Shopie" - zwyczajna wymówka. Robicie ten serwer tylko dlatego, że wiecie, że kilka osób coś kupi i zarobicie na tym.

W temacie 3/4 postów to "Zapraszamy na serwer" "Serwer jest super" pisane przez te same osoby powiązane z serwerem kilkakrotnie, na zmianę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...