Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z instalacją gry BF3

eVoxGAME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zacznijmy od tego że chce zainstalować grę na origin , a dokładnie ją dodać. Posiadam wykupionego BFa itd.

Bf3 zajmuje około 21GB , nie pobierałem go ze względu na mój internet , wiec skoczyłem do kumpla z dyskiem , i zgrał mi elegancko BFa (folder i folder do dysku C do dokumentów)

Pobrałem origina , zalogowałem się , w opcjach dodaje folder z instalatorem , oraz gdzie jest zainstalowana gra lub gdzie ma się zainstalować. Bez skutku , gry mi nie odczytuje , resetuje origina , to samo , muszę pobrać . Da się to zrobić , gdyż kumpel wbił do mnie kiedyś z Bf-em3 i ustawił , wszystko co powinno być , grałem normalnie na multi.

Pozdrawiam i bardzo proszę o szybką odp. za każda dobra odp. daje + lub - jak kto woli.

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że masz 2 rozwiązania:
1. Kupić lepszy internet i ściągnąć,
2. Szukać kolegi z dyskiem, aby sobie zainstalować.

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Opublikowano

możliwe że zrobiliście coś nie tak... zróbcie jeszcze raz wszystko od nowa albo jak kolega wyżej napisał zmień internet jeśli to możliwe... spróbuj wziąć jego dysk :D

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Też miałem z tym problem, i nie udało mi się tego naprawić więc pobrałem z origina i działa do dziś :) Możliwe że coś z pluginem :)

MOBO AsusP8Z77-V

CPU Intel® Core™ i7-3770K

RAM Kingston 16GB 1600Mhz DDR3

SSD OCZ Vertex4 128GB||PSU OCZ Fatal1ty 750W

GPU ASUS GeForce GTX 680 Direct CU || TOP

Opublikowano

Możliwe, że ma wersje np bez origina. Lub coś w tym rodzaju. Pozostaje tylko ściąganie. Wiesz origin ma opcje wstrzymywanie, kilka dni i ściągniesz :P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...