Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak dostac sie do Balauria

konrad@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno dostałem konto 60lvl i jak zauważyłem większość opłacalnych questów jest na Balauri tylko nie wiem jak się tam dostać Pomóżcie!

Opublikowano

Balaurea - kraina która składa się z 5 map :Gelkmaros, Inggison, Sarpan, Tiamaranta, Silentera canyon. Do Inggison i Sarpan masz teleport w Kaisinel Academy. (Po tym jak się tepniesz z Sanctum do K.A. to na wprost masz Teleport do Sarpan lub Inggison). Z Sarpan lub Inggnison możesz się tepnąć się na Tiamarante (Z reshanty jest też teleport na tiamarante), A na Gelkmaros tylko przez silentera canyon albo przez Rifty.

Opublikowano

Balaurea - kraina która składa się z 5 map :Gelkmaros, Inggison, Sarpan, Tiamaranta, Silentera canyon. Do Inggison i Sarpan masz teleport w Kaisinel Academy. (Po tym jak się tepniesz z Sanctum do K.A. to na wprost masz Teleport do Sarpan lub Inggison). Z Sarpan lub Inggnison możesz się tepnąć się na Tiamarante (Z reshanty jest też teleport na tiamarante), A na Gelkmaros tylko przez silentera canyon albo przez Rifty.

Dzięki za pomoc. Ale jestem Asmondianem i to kaisinel academy jest dla eliosow chyba ?

Opublikowano

Do gelka tepniesz sie albo z lewego górnego rogu z pandzie (nad steel rakiem troszkę po lewo jest taka latająca brama) albo z tej dziwnej miejscówki, gdzie są arenki. Martuchan Priority czy coś (żółty pomnik po lewo zaraz po wejściu do pande - patrząc od strony teleportera. Wybierasz tą 2 odp) jak sie tam tepniesz to masz bezpośrednio przed tobą brame.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jersli graliscie na serwie PTS to pewnie wiecie ze nie bedzie juz takich problemow , poniewaz w 4.0 z pande mizna sie z glownego porta tepnac do gelku , tia i sarpam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...