Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zawartość hostingu strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Znalazłem pewną stronę na której w 100% są rzeczy, które wygasły w neta. Przypadkowo trafiłem na link do katalogu, bo wszedłem z konkretnego linku w pliku readme (po prostu znalazłem linka). Gdy przechodzę na stronę główną, to jest białe tło. Nie da się wejść do innych katalogów, są ukryte ;/ Po prostu stoi stronka, nie widać, że są pliki a są. Jak można pobrać te pliki (nie chodzi mi o php itp. tylko mody, mapy do pewnej gry, które są tam). Jak?? Jeszcze spróbowałem dać inne znane nazwy i pokazało zawartość, więc ukryte. Jak można się dostać??

Opublikowano

A wiesz jakiego rodzaju są te pliki? Chodzi mi o końcówkę jak masz np. .jpg czy .png

Opublikowano

w folderach jest pewnie pusty plik index.php/index.html dlatego masz białą pustą stronę.

Ale nie bez powodu nie możesz pobrać zawartości tych plików.

Opublikowano

@Up, no dokładnie o to mi chodziło. Przecież jak się inne pliki np. html czy php w taki sposób otwierają to te mapy czy co tam też się muszą tak otwierać.

Tylko pamiętaj przy otwieraniu żeby podać rozszerzenie!

Opublikowano

Na tej stronce są z pewnością archiwa rar, zip, pliki readme.txt itp. oraz katalogi. Przeczytam komentarze i zedytuje. Nie znam nazw plików, ale wiem, że na tej stronce jest dużo plików i muszę je pobrać :)

Opublikowano

PPM na glowny folder, i zaznacz jezeli masz odznaczony ukryty, zzastosuj i odznacz i zastosuj do all podfolderow. I powinienes miec to o co Ci chodzi , chyba ze Cie zle rozumiem.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...