Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno PSP

venturas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zastanawiam się nad zakupem PSP, gdyż nie mam żadnej konsoli przenośnej, a często by mi się przydała.

Więc mam pytanie:

Czy kupię nowe PSP do 350 zł?

Głównie chodzi mi o allegro. Prosiłbym was o powiedzenie mi, jaki model kupić (nie mam pojęcia czym różni się street od np. 3004 itd.)

Gry raczej bym pobierał... (Arrr, Feel Like Pirate!)

Możecie dawać (A nawet jest to zalecane) linki do aukcji na Allegro.

I wasza opinia czy warto by w tej cenie jakiegos androida zakupić.

Pozdrawiam %5Burl=

Opublikowano

Jeżeli chciałbyś kupić konsolę na Allegro to wątpię że znajdziesz nową, ale do 350zł na pewno! Moim zdaniem najlepiej kupić psp slime 3004. Ale też nie lepiej jest dołożyć troszkę więcej, i kupić nową w sklepie? teraz będą jakoś 450-650zł :) a w bonusie można dostać grę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Street nie ma Wi-Fi, nie ma głośników stereo i chyba gorszy ekran. Polecam 3004 (mam od prawie 3 lat, jest przerabialna, używaną kupisz za ok 200zł-350zł zależy od jej stanu i gierek razem z nią, niestety nowe PSP to jest ok 400-450zł) Jest duża biblioteka gier ale nie spodziewaj się nie wiadomo czego bo PSP straciło wsparcie (brak nowych gier i aktualizacji softu) więc jeśli zależy ci na nowych grach to polecam PS Vitę (cena trochę boli zestaw z grą i kartą pamięci to 800zł ale i tak lepiej niż w dniu premiery (1000zł)) lub 3DSa (bardzo specyficzne gierki które nie każdemu mogą się spodobać (Zelda, Mario, Metroid i inne perełki cena konsoli to ok 300-400zł za używana i 500zł za nową)

Opublikowano

brak nowych gier ? Co tydzień wychodzą nowe gry, wychodzi więcej niż na vite i aktualnie ludzie czekają na premierę good easter 2 ^^

psp 300x tylko używki kupisz bo ich nie produkują już po prostu(a w sklepach jest okrojona wersja bez wifi, stereo i z gorszym ekranem, nie mówiąc, że plastik wygląda jak ...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...