Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwery jakiej gry są najczęściej stawiane?

Arthir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam do was pytanie, chciałbym zorientować się jakiej gry serwery są najczęściej stawiane.

Głównie chodzi mi o gry MMORPG.

Pozdrawiam.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Witam!

Mam do was pytanie, chciałbym zorientować się jakiej gry serwery są najczęściej stawiane.

Pozdrawiam.

Metin2, Tibia, Last Chaos. Dużo jest też serwerów MU (a przynajmniej było jakiś czas temu).

Opublikowano

Witam!

Pozdrawiam.

Tibia , Metin2 , World of Warcraft, Cabal Online, Lineage 2, Silkroad, 4Story,Nostale, Last Chaos, Tera Online

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Tibia , Metin2 , World of Warcraft, Cabal Online, Lineage 2, Silkroad, 4Story,Nostale, Last Chaos, Tera Online

Kolego rozpędziłeś się trochę, serwerów 4Story jest mało, ponieważ dopiero jakiś czas temu pojawiły się w sieci pliki serwera tej gry :)

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Kolego rozpędziłeś się trochę, serwerów 4Story jest mało, ponieważ dopiero jakiś czas temu pojawiły się w sieci pliki serwera tej gry :)

"Kolego" ale są serwery prawda? Więc nie rozumiem twojego tonu wypowiedzi?

Opublikowano

Owszem, ale moje pytanie nie brzmiało "Jakich gier są serwery?" :D Ton wypowiedzi jak najbardziej poprawny, zachowałem przecież w swoim poście kulturalny zwrot do Twojej osoby, więc w czym problem?

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Owszem, ale moje pytanie nie brzmiało "Jakich gier są serwery?" :D Ton wypowiedzi jak najbardziej poprawny, zachowałem przecież w swoim poście kulturalny zwrot do Twojej osoby, więc w czym problem?

Spoko ja Ci podałem których mmorpg są popularne serwery , 4story też sa bo sam kiedyś grałem.. Gdybym nie grał to bym Ci nie podawał tych tytułow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...