Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam budowniczego na pełny staż!

TheMJayPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NCjJgmI.png

YDDH5fu.png

Witam! Poszukuję budowniczego na serwer frakcje/roleplay. Serwer ten nie będzie zwyczajny, na świecie będzie znajdować się pełno budowli, w których gracze będą mogli zdobyć przydatne przedmioty! Potrzebujemy profesjonalisty, więc nie pisz, jeśli dopiero się uczysz!!!

POVhVFY.png

-Znajomość komend WorldEdit (Będzie potrzebne również kopiowanie i wklejanie! I to bardzo precyzyjnie :)

-Umiejętność budowania w stylu fantasy (Nie chodzi tu o średniowiecze! Fantasy to coś o wiele innego, później dam zdjęcie)

-Tworzenie przeróżnych struktur, np. cmentarze, wieże, pałace, zamki, osady, lochy i wiele innych!!!

-Kreatywność i dość duża dostępność na kompie (co jakiś czas będziemy dawać budowniczemu kolejne zlecenia)

-Wiek nie gra roli, ale przydałby się ktoś ogarnięty, dodatkowo mile widziany skype/ts3 i sprawny mikrofon!

L420X5Z.png

Zgłoszenia należy wysyłać na skype: maks12124 lub ewentualnie na PW.

Należy dostosować się do danej formułki:

1.Nick w grze: (z uwzględnieniem premium/non premium)

2.Staż w MC

3.Doświadczenie: (Czy byłeś budowniczym na innych serwerach)

4.Wiek:

5.Inne informacje:

6.Screeny budowli:

U6fCj0o.png

-Ranga Budowniczy! (Dostęp do Creative i inne ciekawe funkcje!)

-Jeśli użytkownik znakomicie się spisze, być może pomyślimy o nadaniu mu Moderatora lub Admina :)

Mam nadzieję, że ktoś będzie chętny i proszę! Nie wysyłajcie żadnych gniotów, ani screenów z internetu, bo to bardzo łatwo można wykryć!

Poniżej daję Wam screena, o jaki styl mi chodzi:

yIOXHff.png

Tymczasem ja kończę i pozdrawiam!

MJay!

sDx0jGQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...