Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Uniwersalna

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Poszukuję teraz postaci która mogłaby pójść na conajmniej 2 linie (i jungle ale zaliczmy ze to linia) i być na nich mocna. Coś jak Diana- Mid, Jungle i podobno top ale nie grałem tam. Lubie postacie które mają dmg i zdobywają kille a nie przy nich asystują.Bo czasem ktoś kogo nafeeduje oddając mu kille i tak nie wykorzysta ich dobrze. Myślałem nad elise bo jest w promocji. Kogo polecacie?

Opublikowano

Zaczeli chodzić twichem na jungle (a jego podstawowa linia to adc),

A jeszcze

-Ezreal - Mid, adc

-Nasus - Jungla, top

-Nidalee - Top, mid, supp

-Kayle - Wszedzie :D (teraz juz rzadko na mida, a adc uwazany jest za noooooooob troll bo ma skill pozwalajacy na atak z dystansu)

-Darius - top jungla

-Elise - top mid jungle, na All starach dawal ija na suppa

-Yorick - top, jungla (Mowie wam nawet ogarnia jungle)

I tak dalej mozna wymieniac i wymieniac.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Nie chce Yoricka, Nidalee, Eza, Kayle mam, Nasus nie chce, Darius słaby imho teemo na topie i nie masz życia, brak escape. Postać musi mieć Dmg i jakieś cc najlepiej albo coś co pozwoli na dogonienie low hp enemy :P I żeby robiła coś w TF jak np. VI którą mam. Myśle najbardziej nad Elise, Fiora

Opublikowano

Z CC, na kilka linii, oraz dmg...

Teemo - adc (tak, nie żartuję), mid (będzie ciężko, ale czemu nie?), top (sytuacyjnie), support (tu już żartuję :) )

Kayle - j/w z tym, że na midzie i topie już sobie nieźle radzi, w jungle też, support to wg mnie marnotrawstwo i nie pasuje w obecnej mecie.

Pantheon - top, i troll picki: mid (chociaż się nawet nadaje), jungle (chociaż, ewentualnie.. czemu nie?), support (też to nieźle wychodzi w duecie z Gravesem, czy Ezem)

Opublikowano

Na kilka lini to napewno volibear, moze isc na topa/jungle.

Jego zalety:
+Przerzut

+Szybkosc ataku z w(stackuje sie do 3 po zwyklych atakach)

+Ugryzienie z w po wystackowaniu tych 3uderzen aktywuje nam sie umiejetnosc

+Slow z e(przerazenie dla potworkow)

+Ulti daje nam dodatkowy dmg magiczny za kazdy cios i atakuje tez pobliskich boheterow, a takze miniony.

sstwc.jpg

Opublikowano

Polecam Ci Jayce, jest na każdą linię dobry, ale w jungli raczej go nie spotkasz.

+ harras

+ farma

+ escape

+ aoe

+ 7 skilli

+ speed

+ burst

+ range/melee

- trzeba ogarnąć w range E+Q

- manożerny

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Kayle mam, Teemo mi pasuje tylko i wyłącznie na kontre na Darka, Garena bo na APC jakoś mi się nie wydaje, wole jednak moją Dianke niż jego czy nawet Khazixa. CC nie jest obowiazkowe ale wazne zeby robila cos w TF bo taka LB niszczy w 1v1 ale w TF nie za wiele zrobi :/

Opublikowano

Jayce:Top bardzo dobry,Mid bardzo dobry,Adc dobry,Dzungla na siłę = 4 linie

Nidalee: Top dobry,Mid bardzo dobry,Support dobry

Elise: Top bardzo dobry,Mid dobry,Dzungla barzo dobra,Support bardzo dobry = 4 linie

Opublikowano

Nikt nie wymienił Kha, który jest bardzo Uniwersalny (top,mid,jungle)

+slow

+ewolucja skilli

+najdalszy skok w grze (po ewolucji)

+niewidka

+krótki cd Q i W

+Mocny w Mid, Late

+Bardzo Duży DMG

-na początku manożerny i dość słaby

-spory cd skoku

HmYDFyW.png

Opublikowano

Tristana :)

ADC APC tons of damage :)

według mnie najbardziej uniwersalna postac :)

Widziałem ją raz na jungli o dziwo się sprawdziła dobrze :) ganki z wyskoku , ult do wieży i praktycznie przeciwnik nie ma szans na ucieczke xD

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...