Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do carrowania gier ! :)

PG Oshy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie, którymi najlepiej umiesz grać.
Jak dobrze grasz Caitlyn to graj Caitlyn.
Dobrze Ci idzie Kassadinem - proszę bardzo: graj nim.

Jeżeli uda Ci się wgrać linię swoją i zaczniesz pomagać innym feedując się przy tym to tym lepiej.

Nie ma po co grać champem, który wmawiają Ci, że będziesz nim carry'ował gry, jeżeli nie będziesz umiał takim championem grać i wykorzystywać

jego potencjału. Każdy Ci będzie wciskał swoje ulubione.

wikmk9.jpg

Opublikowano

@up

Przecież nie będzie carrował od 1 gry wiadomo, sądze że chodzi mu że gdy ją ogarnie to będzie w stanie zrobić na tyle dużo że ułatwi wygraną swojemu teamowi.

@top

Polecam Diane(mój main). Lekki feed i naprawdę cieżko ją zabić. Przy statch 6-1 w 7 minucie wpadłem z bota po zdobyciu doubla i z kupionym katalizatorem i butami na połowie hp zrobić double kill na Vi i Akali ^^ ja chcesz więcej info o niej to napisz .

Z tego co widze jak gram dobrze carruje się Riven która jako offtank ma bardzo duży dmg, tarcze, stuna.

Opublikowano

Caitlyn to bardzo dobry wybór. Łatwo się tym carruje. Ma dobry dmg, trapa, jakiś tam escape system. Z uli można łatwo dobijać free fragi.

Opublikowano

No to mam już 2 , 5 k Takze kupie albo Caytlin albo Eza ( uwielbiam jego moblinosc)

Ale powiem was ze eliska tez jest Doskonała.

Tylko niestety , gram na nordicku od nowa ,, na west konto sprzedałem ( niestety tylko do silver5 doszedłem ) bo malo rankedow w sumie grałem

Obecnie mam 16 lvl .. I zawsze w moim teamie są jakies troole ;((

http://www.lolking.net/summoner/eune/35511733

Opublikowano

Spojrzcie moja historie gier ?! Czemu kur ja ?!

ponad 10 mecz z 2 troolami -.-

Chce juz ten 30 tutaj -.-

przeciez to sa wygrane mecze a jednak -.-

Ja staruje z 6 :0

a inni 0:7 i taki khazix zjada mnie na 2 skile -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...