Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Update

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam pytanie ponieważ przed chwilką na Fb pojawił się wpis

"UPDATE: 009 We are currently in boulder!" tłumaczenie "UPDATE: 009 Jesteśmy obecnie w Boulder!"

z czym związany jest ten update , bo szukałem na necie ale nigdzie nie znalazłem żadnych info co zostanie dodane itp.

Opublikowano

Dakotaz robił strzelaninę w boulder w której uczestniczył jeden z deweloperów warz i o to raczej chodzi .

Opublikowano

yhym czyli rozumieć mam że zamiast naprawiać błędy i ruszyć dupe , to oni się bawią i urządzają sobie potyczki 2osobowe ?

Opublikowano

yhym czyli rozumieć mam że zamiast naprawiać błędy i ruszyć dupe , to oni się bawią i urządzają sobie potyczki 2osobowe ?

Gry przede wszystkim są, żeby się z nich cieszyć, czyż nie? :)

O nich się nie martw, bo mają dobrze wydzielony czas. Ciekawi mnie co byś na ich miejscu zrobił ty :x

Ciągle coś naprawiają, tylko pojedynczo, a nie wszystko na raz. ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

- Jeśli chodzi o update, to niedługo będzie update lotniska. Lotnisko zostanie całkowicie zmienione i nie wiadomo, czy sejfy nie znikną.

- Zostanie naprawiony błąd tzn. na 3 osobowej kamerze nie widać było na naktowizorze celownika.

- I niedługo zostanie dodany Punk Buster ( Najlepszy antycheat ) :)

Opublikowano

- Jeśli chodzi o update, to niedługo będzie update lotniska. Lotnisko zostanie całkowicie zmienione i nie wiadomo, czy sejfy nie znikną.

- Zostanie naprawiony błąd tzn. na 3 osobowej kamerze nie widać było na naktowizorze celownika.

- I niedługo zostanie dodany Punk Buster ( Najlepszy antycheat ) :)

Update jest od dawna dostępny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...