Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje coś takiego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie: Czy gdybym miał zarobić w necie i bym zarobił, to teraz tak: Chciałbym, aby pieniądze wysłali SMS-em zasilając hosting ;) JEst coś takiego?

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem..

Może powiedz chociaż jaki serwer ma być tym portalem do zarabiania ;)

Chodzi Ci o to że jak byś miał własną stronę i reklamy to byś dostawał kasę za to ?

Opublikowano

Jemu chodzi o to ze wysyłasz sma i zasilanie mu konto na hostingu żeby mógł kupić lepszy host. Na proserwer jak masz doladuj portfel. Wchodzi w np 5 zł, i tam wyskakuje ci nr telefonu i treść są robisz zdjęcie wyrzucasz na stronę, gościu wysyła , dostaje kosą i ci go przesyła przez pw

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Dokładniej:

Przykładowo gdzieś zarobię np. 30 zł i chcę, aby oni wysłali SMS (nie wypłacali, tylko wysłali sms) zasilając mój serwer na proserwer ;) Oto chodzi. Jest coś takiego?

Opublikowano

Dokładniej:

Przykładowo gdzieś zarobię np. 30 zł i chcę, aby oni wysłali SMS (nie wypłacali, tylko wysłali sms) zasilając mój serwer na proserwer ;) Oto chodzi. Jest coś takiego?

Raczej nie. Przelew na konto albo paypall ale to i tak nie wszędzie,

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...