Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24K Zloty Pierscien Sdlongju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehhh mogę zostawić to bez komentarza?? Istnieje coś takiego jak GOOGLE.pl, no ale po co?! Ja skorzystałem i w dwie minuty znalazłem 4 strony internetowe...Pierścienie potrzebne do zrobienia pewnej misji! Nie powiem jakiej, bo czas się nauczyć skorzystać z Google.

Opublikowano

Nie wiem jak na tym longju, ale na 123Wulin to służy do ulepszania broni na 80+. Może tu też?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

ehhh mogę zostawić to bez komentarza?? Istnieje coś takiego jak GOOGLE.pl, no ale po co?! Ja skorzystałem i w dwie minuty znalazłem 4 strony internetowe...Pierścienie potrzebne do zrobienia pewnej misji! Nie powiem jakiej, bo czas się nauczyć skorzystać z Google.

Nie bądź taki do przodu... Otóż większość osób trafia do nas przez google więc daruj sobie takie posty.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

nie możesz pomóc koledze? ...

Pierscien na niektorych servach jest do sprzedania a na niektorych do ulepszania napisze ci na PW potwierdzenie ktore to

Opublikowano

Ja mu pomogłem...Powiedziałem do czego służy...Mi się zdaje, że taki temat to raczej do Dyskusji Ogólnych, jeśli chodzi o pierścień, ale ma to związek z Prywatnym Serwerem, więc już się nie odzywam...

Opublikowano

Najczęściej służy do ulepszania i wymiany między graczami np. stal kosztuje 1,2kkk to dajesz kolesiowi 3 te pierścienie (tracisz na tym 150kk) i on je sprzedaje po 400kk.

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

ja powiem najdokładniej ^^ to tak mozna go kupic u handlarki is itp i jest potrzebny do uleprzania broni typu - miecz barona , śmiercionosne ostrze itp a no i mozna go sprzedac u handlarki za okolo 370kk jak sie niemyle

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny