Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nowy wybór postaci, Resthea.eu

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiadałem przy stylu Tornado, że na Resthea będzie lepsze. Myślę że się wywiązałem.

Styl nazwałem 'Sunset', 'Zachód Słońca'.

Dodatkowo pokazałem mapę całego świata dostępną pod przyciskiem z poziomu wyboru postaci. Co myślicie? Chciałbym poznać Wasze zdanie.

Modyfikacja do zobaczenia na żywo oczywiście na serwerze Resthea.eu.

FULL HD

0tm2p5.jpg

800x600

xiro3s.jpg

sygnatura2.png

Opublikowano

Szczena opada jak patrzę na twoje pracę , czy to mapki - teraz okno wyboru postaci czy 6 królestw.

Zadbasz o reklamę, dopracujesz wszyściutko to będzie przełom + będziesz niezłą konkurencją dla jednego serwera ( dla kumatych )

Czekamy na dalsze pomysły .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Szczena opada jak patrzę na twoje pracę , czy to mapki - teraz okno wyboru postaci czy 6 królestw.

Zadbasz o reklamę, dopracujesz wszyściutko to będzie przełom + będziesz niezłą konkurencją dla jednego serwera ( dla kumatych )

Czekamy na dalsze pomysły .

Dla kumatych rzecz też jest jasna,który okaże się lepszy. (dla kumatych)

Co do tematu , dobry wybór postaci,lecz jest w tym coś dziwnego,jak klikasz strzałkę,jest efekt tak jak się wybiera postać do gry,ale ona nie porusza się. (tam gdzie stał ten szaman)

22731530111406977812.jpg

Opublikowano

Aby odróżnić sam wybór, od wyboru i kliknięcia ENTER/start dodałem niejako odtwarzanie 1/2 właściwiej animacji.

Co do konkurencji, nie postrzegamy ekipy Astium jako wrogów, raczej jako zdrową konkurencję :)

To co tworzy Astium motywuje nas, aby pokazać że nasz serwer również będzie ciekawy ;).

sygnatura2.png

Opublikowano

Ciekawe ! :D

Ale Intro najlepsze ! Z Herosa :D Chyba nawet 3 :D

Zgadza się, pasowało do mojego wizerunku. Ach, że ktoś jeszcze pamięta tą najlepszą grę turową wszech czasów :D

AW

Pomysł wyboru podsunął mi Deraxium, tło pochodzi z Alphacoders, przerobione przez Maliusek1.

sygnatura2.png

Opublikowano

Zgadza się, pasowało do mojego wizerunku. Ach, że ktoś jeszcze pamięta tą najlepszą grę turową wszech czasów :D

AW

Pomysł wyboru podsunął mi Deraxium, tło pochodzi z Alphacoders, przerobione przez Maliusek1.

AW

Całość oceniam zajęła mi ~6h, miałem kilka problemów po drodze :P

sygnatura2.png

Opublikowano

hmm xD
Ładnie ładnie ale jak ocena to ocena :D
Lepiej by był wybór typu "Start" itd itp na dole bo to wkoncu standart i to jakos juz kazdemu raczej przypadlo do gustu ;3
I jeszcze gdyby byly 4 postacie to zeby nie zaslaniala tej z tylu ;D Ale tak to tylko moge pogratulowac :P

Opublikowano

Wszystko świetnie,ładnie ale ja mam jeden malutki pomysł.

Może przy wyborze postaci ona może się jakoś podświetlać a reszta byłaby jakby w pociemniona jak np.ta na środku postać jest jasna a reszta ciemna i można by było tak zrobić że jak się wybiera postać to te tło się świeci.

Taki mój mały pomysł.

Opublikowano

kwiatmix masz zle podejscie bo liczy sie efekt a nie to co jest zmieniane

Qentinios zrobił lepsze a tam tylko ramka + tło...nic ciekawego i ambitnego..

4anr.png

Opublikowano

Świetnie Ci to wyszło, zadbaj o reklame i naprawde będziesz miał sporo roboty na serwerze, bo osób będzie grało mnóstwo : )

Opublikowano

Nie podoba mi się, że jedna z postaci jest z przodu. Daj wszystkie w jednej linii bo tak to głupio to wygląda.

Nie robiłem tak, bo nie pasowało mi do tła :p

sygnatura2.png

Opublikowano

Nooo wybór postaci , wybór królestwa także to teraz czas na okno logowania.

Ciekawie to wygląda , unikatowo :)

Pozdrawiam Zodi

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Mi sie akurat nie podoba sam pomysl fajny i moze brakuje nam Polakom dużo do czechow w edycji klienta , ale nie podoba mi sie zabardzo tak udziwnione to jest . Najlepsze rzeczy sa proste.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

fajne ale po tym serwerze spodziewałem się czegoś większego , każdy serwer może taki coś mieć za jakieś ok. 30 zł

Jest różnica kupić - zrobić.

Zrobiłem takie, jaki pomysł mi podsunął Deraxium, uważam że wyszło całkiem nieźle. Ale jak masz inny ciekawsze pomysł, możesz się podzielić ^_^ .

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...