Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Hack na bronie

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Miałem dzisiaj taki dziwny przypadek , grałem sobie w domku zombie wszystko niby normalnie , oprócz typka który miał chyba każdą broń jaka istnieje , z czego cały czas wyrzucał Miniguny/granatniki i inne bronie z czego zasypał cały domek medykami

iż pierwszy raz spotkałem się z czymś takim,więc piszę z pytaniem jak ten typek to zrobił i co to jest za hack ?

Opublikowano

Pobrać hack i go uruchomić i no oczywiście bana dostać

typowa debilna i bezsensowa odpowiedz dziecka które o zdanie nie jest pytane -,-

___

Tak serio z jakiego hacka moge go mieć ??

I co moża sądzić na temat tego czita

http://www.mpgh.net/forum/172-combat-arms-europe-hacks/448369-ju8tic3-wraithkillas-private.html

Opublikowano

Siemka

Miałem dzisiaj taki dziwny przypadek , grałem sobie w domku zombie wszystko niby normalnie , oprócz typka który miał chyba każdą broń jaka istnieje , z czego cały czas wyrzucał Miniguny/granatniki i inne bronie z czego zasypał cały domek medykami

iż pierwszy raz spotkałem się z czymś takim,więc piszę z pytaniem jak ten typek to zrobił i co to jest za hack ?

hmm

moze vip od game anarchy powraca? :D

ten vip byl i chyba nadal jest tani :D

w nim byl wmontowany weapon spawner na comende /**

tez tak robilem jak on ^^

wywalalem miniguny/miotacze ognia/m32 ^^(wywalalem - wpisywalem comende na bron i sie zabijalem chyba f4 :D niepamietam :D ;/)

albo na qr m32 z fireteama :D na 1 hita zabijalem zombie na qr !!! :D

jednak juz niemaja VIPA do CA EU ;/ :

61a9f26988157.png

Opublikowano

typowa debilna i bezsensowa odpowiedz dziecka które o zdanie nie jest pytane -,-

___

Tak serio z jakiego hacka moge go mieć ??

I co moża sądzić na temat tego czita

http://www.mpgh.net/forum/172-combat-arms-europe-hacks/448369-ju8tic3-wraithkillas-private.html

ten hack nie dziala poniewaz w tytule na tamtej stronce jest: "patched" wiec nie graj na nim bo jak sie raz zalogowales to zostawiles logi i prawdopodobnie dostaniesz bana na konto z ktorego probowales uruchomic hacka

Opublikowano

ten hack nie dziala poniewaz w tytule na tamtej stronce jest: "patched" wiec nie graj na nim bo jak sie raz zalogowales to zostawiles logi i prawdopodobnie dostaniesz bana na konto z ktorego probowales uruchomic hacka

Nie gram na nim , uruchomiłem go tylko raz wywaliło mnie więc jest Detecet więc go usunąłem

Bana jeszcze nie dostałem :D

Opublikowano

Heh ;D ja dzis pobralem takiego hacka ze ma w chuj opcji na poczatek jest dobrze ustawiony nie crashuje wg gralem 2 h i nic ;] i ma ten hack taka opcje ;D jak ktos dednie

Opublikowano

Co ty gadasz ?

Gram na nim 2 dni i nic mi nie wykryło i jest czysty i nic nie straciłem

co do K7AntiVirus Ten antvirus sam w SOBIE jest virusem

tu nie chodzi o to ze go wykryli tylko o to ze jest w nim keylogger czyli jak wlaczysz hacka, i sie zalogujesz w grze to twoje haslo i ID ida do tego ktory wymyslil ten hack ... Kto dalby darmowy hack bez spamu, w ktorym nie trzeba sie rejestrowac, i to nie jest dll, i jeszcze to ma 6mb

Opublikowano

tu nie chodzi o to ze go wykryli tylko o to ze jest w nim keylogger czyli jak wlaczysz hacka, i sie zalogujesz w grze to twoje haslo i ID ida do tego ktory wymyslil ten hack ... Kto dalby darmowy hack bez spamu, w ktorym nie trzeba sie rejestrowac, i to nie jest dll, i jeszcze to ma 6mb

Ssie tylko konto CA , czy inne kont na kompie też ?

Opublikowano

Ssie tylko konto CA , czy inne kont na kompie też ?

moim zdaniem tylko z ca, bo wlaczasz go tylko do tej gry i jest on zrobiony do ca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...