Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mocniejsze Skile Sura Wp?

polki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U Wp inteligencja(chyba ,że mamy wymaksowane rozproszenie (chociaz to nie potrzebne aż tak bardzo ,bo chodzi tu o rozproche a nie ile sie walnie ^^)) moze nie jest az ponadto ważna ,ale silą owszem ^^.

Bony na siłe . Ja raz miałem z czarowanym 4k siły no i all na paluszka padali ;F (z critem 113k ^^)

@down : może nie jest aż tak ważna ,ale wato troche tego int. mieć ^^ . Może masz też racje (nie grałem za długo WP,raptem na 2,3 servach ;d ,więc nie wiem dokładnie ;d )

Opublikowano

U Wp inteligencja(chyba ,że mamy wymaksowane rozproszenie (chociaz to nie potrzebne aż tak bardzo ,bo chodzi tu o rozproche a nie ile sie walnie ^^)) moze nie jest az ponadto ważna ,ale silą owszem ^^.

Bony na siłe . Ja raz miałem z czarowanym 4k siły no i all na paluszka padali ;F (z critem 113k ^^)

No nie wiem, może ty jesteś bardziej doświadczony, ale ja mam bony na inta i mam silniejsze skille. W większości skilli u WP jest napisane: "Bonus od intligencji" - to chyba trzeba brać dosłownie.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...