Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] LR SG dual macro

Valterqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, nie ogarniam tej zmiany. ma ktoś jakieś działające macro? Przepraszam jeśli zły dział.

Opublikowano

Tak, jak up. Wystarczy, że ustawisz sobie skróty klawiszowe na +M2 oraz -M2, trochę poćwiczysz - na samouczku czy na servie - i się nauczysz. Ja tak robiłem i teraz nie sprawia mi to problemu ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Tak, jak up. Wystarczy, że ustawisz sobie skróty klawiszowe na +M2 oraz -M2, trochę poćwiczysz - na samouczku czy na servie - i się nauczysz. Ja tak robiłem i teraz nie sprawia mi to problemu ^^

tyko wlasnie z tym jest problem. nie ogarniam pol ksiezyca... robie za szybko albo za wolno i nie wiem jak zrobic. czasem strzelam zmieniam bron a potem sie blokuje i strzelic juz nie moge. poprostu nie potrafie

Opublikowano

To popróbuj inne ustawienia klawiszy w końcu coś znajdziesz dla Sb :) Np x i z czy coś w tym guście
Najlepiej obejrz Sb poradnik Kruszakusa na YouTube on jest dobry w kwestii Duali

Opublikowano

To popróbuj inne ustawienia klawiszy w końcu coś znajdziesz dla Sb :) Np x i z czy coś w tym guście

Najlepiej obejrz Sb poradnik Kruszakusa na YouTube on jest dobry w kwestii Duali

Ogladalem ;) nie dalo mi to wiele jednak ;/

Opublikowano

@UP

Musisz wiele trenować, opanować tempo strzelania. Jeśli chodzi o to, że za szybko oddajesz strzał, tym się nie przejmuj. Nieraz po prostu nie widać tego, jednak tak naprawdę pociski lecą, jest zadawane Dmg ;) Nie poddawaj się ! Jeżeli chcesz się tego nauczyć, to ćwicz, ćwicz i ćwicz - trening czyni mistrza ^^

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Musisz wiele trenować, opanować tempo strzelania. Jeśli chodzi o to, że za szybko oddajesz strzał, tym się nie przejmuj. Nieraz po prostu nie widać tego, jednak tak naprawdę pociski lecą, jest zadawane Dmg ;) Nie poddawaj się ! Jeżeli chcesz się tego nauczyć, to ćwicz, ćwicz i ćwicz - trening czyni mistrza ^^

A czy jest szansa na wymiatanie z dualami bez zasady m2? tylko 1/2

np. bo ja tak nie umiem grac a 1 i 2 wydaje mi sie prostsze. mam szanse grac jak http://www.youtube.com/watch?v=Oh6tx2_AS1M ?

Opublikowano

@UP

Oczywiście. Ustawienie dobrych skrótów klawiszowych, to podstawa, pierwszy krok, a najważniejszy. Jeśli Ci to odpowiada, to graj. Jednemu pasuje "Scroll", drugiemu "x" i "z", a trzeciemu 1 i 2 ;) Pozdrawiam i życzę postępów, BFH Polska :)

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...