Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pukawka i silnik Bukkit MCPC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na pukawce można wgrywać swoje własne pliki serwerowe przez FTP. Wgrałem silnik bukkit MCPC ale niestety pukawka nie odpaliła serwera. Światy, pluginy itp. wgrywam normalnie przez FTP. Czy da się albo czy jest jakiś dobry hosting z możliwością wyboru silnika bukkit MCPC bo chcę i mody i pluginy! :D

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

­Tak, oczywiście że można wgrywać tam Pliki VPS to VirtualnyServer możesz na nami postawić serwer CS Minecraft TeamSpeak itd, oczywiście musisz wysypać troszkę hajsu na ram.

­

Opublikowano

Witam. Na pukawce można wgrywać swoje własne pliki serwerowe przez FTP. Wgrałem silnik bukkit MCPC ale niestety pukawka nie odpaliła serwera. Światy, pluginy itp. wgrywam normalnie przez FTP. Czy da się albo czy jest jakiś dobry hosting z możliwością wyboru silnika bukkit MCPC bo chcę i mody i pluginy! :D

Ale to jest Twoja wina.

Jak nie ustawisz w panelu który plik ma być uruchamiany to jak panel ma uruchomić serwer?

http://screenshooter.net/100631422/xabcxmg

Zamiast napisać, albo zadzwonić do Pomocy, gdzie dowiedziałbyś się jak masz to ustawić, to chcesz zmieniać hosting?

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...