Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kamermodem na pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko robilem 3 razy i nic moze po prostu gdy instaluje kamera nie chce sie wszystko zainstalowac i taki blad wyskakuje ?

Opublikowano

pobrales ten instalator do plá czy do privow ?

przez co odpalasz metina z kamerem ?

Opublikowano

no do pla a odpalam metin2m_pl widac na obrazku na innym komputerze tak samo instalowalem i dzialalo nawet pousowalem wszystkie metiny i wszystko nawet w rejestrach grzebalem i nie dziala;/ pomozcie jakos

Opublikowano

jezeli nie pomaga zadna reinstalacja metina, ani nic to nwm.. pozostaje nie grac w metka albo format kompa chociaz to bardzo nieoplacalne, ;D

chyba ze podczas instalacji metka plá lub kamera wystepowaly jakies bledy, nie doinstalowalo jakichs plikow lecz nie wiem.

Opublikowano

po zainstalowaniu tego z microsoftu w ogole nie chcial mi sie metin wlaczyc dopiero musialem cos usunac -.-

Opublikowano

pobrales ten instalator do plá czy do privow ?

przez co odpalasz metina z kamerem ?

Wystarczy się przypatrzeć i widac, że to pl -,-

Jeszcze powiedz jaka to wersja metina 2008? bo ja gram na tym najnowszym i mi już wszystko gra ;3

wiesz co xD Jak ja mialem w podobie taki problem to ja zamienilem pliki hshield :P

http://www.sendspace.pl/file/c12d342bf412feb8620b02a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...