Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] pomoc w powrocie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wiem ze pisze w troche zlym miejscu ale nie moge napisac w nic w temacie programowanie cheatow wiec jesli jest taka mozliwosc prosze moderatora o przesuniecie w odpowiedni dzial i prosze nie hejtujcie z miejsca dziekuje

3 lata temu programowalem dla siebie rozne bajery od c++ po jave ale nigdy nie bralem sie za gry tzn hacki do gier czytalem juz tutaj troche na forum lecz mam troche glebsze pytania,nie interesuje mnie hackowanie gier przegladarkowych :)

-do tej pory uzywalem programu netbeans do pracy lecz nie starcza mi on i jest dosc zawodny czy jest jakis inny lepszy ? slyszalem ze visual jest dobry co wy o tym sadzicie ? czy jestem w stanie w nim wszystko napisac ?

-czytalem troche i niby nie zawsze dziala cheat engine czy to prawda ? czy jest cos lepszego od niego ? czy dziala on do wszystkich gier ?

- jak dziala aimbot ? ogolnie wiadomo mi w grze jak dziala 360 stopni i ciagle headshoty ale interesuje mnie jak on dziala co on czyta ? jak to dziala ?

-jak napisac radar ? w sensie nie interesuje mnie kod tylko tez na jakiej zasadzie to dziala

moze macie jakies poradniki ? najlepiej w jezyku polskim

z gory wszystkim dziekuje za odpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...