Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co o tym sądzicie ?

co sie stao ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Wczoraj pograłem u kolegi stugiem.Moje Wyniki : 4 bitwy ,12 fragòw ,łącznego damage nie pamiętam ,ale raz jak mnie wywaliło na 7 tiery to miałem ponad 1200 :p. On powiedział ,że Stug jest taki sobie :O.Jego staty :(zanim ja zagrałem ) około 50 bitew i około 20 fragów o_O. Co o tym sądzicie ? Nie wiem jak w takim fajnym czołgu po 2000 bitwach można mieć takie staty jak on :p.

Opublikowano

moze nie potrafi grac TDkami. ja mam stuga, nieraz sobie nim pogram z nudow i idze dosyc dobrze jak ktos raszuje TDkiem to nie bedzie mial duzo fragow. wszyscy wiedza ze niemieckie TDki nie sa do raszowania. Ty najwidoczniej ogarniasz TDki no i dobrze Ci idzie a koledze nie ;]

Age is just a number :)

Opublikowano

Cześć ! Wczoraj pograłem u kolegi stugiem.Moje Wyniki : 4 bitwy ,12 fragòw ,łącznego damage nie pamiętam ,ale raz jak mnie wywaliło na 7 tiery to miałem ponad 1200 :P. On powiedział ,że Stug jest taki sobie :O.Jego staty :(zanim ja zagrałem ) około 50 bitew i około 20 fragów o_O. Co o tym sądzicie ? Nie wiem jak w takim fajnym czołgu po 2000 bitwach można mieć takie staty jak on :P.

Ale chwalisz się czy co?

STUG Nie wymaksowany nie jest za dobry... :/

shoob.png

Opublikowano

Stug to jeden z lepszych tedeków. Można nim spokojnie zarabiać.

Znam jednego kolesia co ma 1,8k bitew na nim.

76561198001815076.png
Opublikowano

Czuję się zaszczycony ,że ktoś napisał ,że ogarniam Td'ki ;). Może i racja ,że Stockowy Stug nie jest najlepszy ,ale napisałem ten temat ,żeby wiedzieć co o nim sądzicie, bo według niego (kolegi) to ja lamie ,a nie on... A pozatym jego nick : munter1. Tego Stuga wymaksował i jak patrzyłem jak on gra to rewelki nie było...

Opublikowano

Stug to jeden z lepszych tedeków. Można nim spokojnie zarabiać.

Znam jednego kolesia co ma 1,8k bitew na nim.

Potwierdzam a jak potrafisz nim grać to miodzio TD :D a jak nie to bd piekło dla cb. A po nim SHIT TD.:P

Sig.png

Opublikowano

Mi się Stugiem grało zajebiście :D.Jak zacznę grać Niemcami to, to będzie moja zabawka do zarabiania :). Co do JagdPzIV naprawdę jest taki zły ? Bo wydawał mi się całkiem fajny :p.

Opublikowano

JgPz IV Jest strasznie chujowy...

Słaby pancerz (czasami odbije, ale rzadko), silnik z przodu i tyłu czołgu, słabe działo, niby dobre camo, ale na nic się nie przydaje, bo musisz być ciągle w ruchu, żeby wogl coś przebić. Dosyć wolny (tylko 38km/h), ale szybko się obraca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...