Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M24

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się ją kupić na perma za 1,2k ? Co o niej sądzicie? Ma takie same staty jak l98a1 czy jakoś tak tylko o 1 nabój mniej. Napiszcie wady i minusy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To jest takie pogorszone L96, mniej celne, wolniejsze o pół sekundy (ale wciąż drugi najszybszy powtarzalny karabin) i mniejszy zasięg, ale idealne do nauki agresywnej gry + banalny do wyczucia bullet drop. Niezwykle przyjemna w strzelaniu, i dlatego ćwiczyłem na niej od 7 do 16 poziomu ;) Potem przesiadka na l96 i od razu ogarniasz dużo lepiej, niż ktoś kto przerzucił się z GOLa czy SW98. Jednak jeśli stać cię na L96, to możesz je brać od razu. Zależy też czy chcesz nauczyć się grać na bliższe odległości, czy zostajesz przy kampieniu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Bardzo celna.. Jak grałem na Mashtuur to siedziałem na B w oknie i nawet nie celowałem i ciągle heady leciały, bulletdrop BANALNY! Po minucie ogarniałem, jeden strzał w głowę = dead Według mnie łatwiejsza od L96, ale to tylko moje zdanie ^^ Jak się ją odblokuje to można tą snajpą grać aż do L96 lub M95 :) Wątpię, byś miał/miała nerwy przy tej snajperce, bardzo miła i wygląd też nie najgorszy :)

Opublikowano

Ja też mam z L96 gorszą celność, M24 wyciągnąłem w pewnym momencie 60% a L96 miałem najwięcej 52.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

M24 to broń bardzo podobna do L96. Ci, którzy potrafią dobrze grać snajperem, nie będą widzieć sporej różnicy, ale wiadomo, gusta to gusta, jedni wolą to, drudzy tamto. Była jakaś różnica z opadaniem pocisku, ale nie pamiętam. :(

Opublikowano

Dla początkującego najlepsza snajperka wg. mnie.

Bulletdrop ogarniesz w pare minut.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Była jakaś różnica z opadaniem pocisku, ale nie pamiętam. :(

Jak masz L96 to strzel gdzieś na dalszy dystans i przytrzymaj LPM, żeby zobaczyć smugę. Widać ten dziwaczny bulletdrop, główną wadę l96 - wygląda mniej więcej tak:

""""\......

To znaczy w jednym momencie pocisk spada o kilkadziesiąt centymetrów, a potem trajektoria się prostuje.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

M24 najlepsza sniperka ... banalna do ogarnięcia ... l96 nie mogłem wgl ogarnąć a m24 50/7 na oman z czego zawsze moje staty sniperem był 20/10 itp ;s bez dodatków tylko jakięś magazynki żeby zawsze padali na heady ...

l96 ma opadanie pocisków dziwne... + na 150+ metrów pocisk nie opada prosto tylko na boki ...

YAY

Opublikowano

Kupuj te m24 i tyle.

Dalszy spam do tego tematu jest wg mnie zbędny, bo wszystko co miało być powiedziane, zostało.

Chyba, że masz inne pytania.

m24 bez precyzyjnej ani dobrej kolby ma bulletdrop w uj i trochę to wnerwia na większych mapkach.

@Edit.

Btw czemu nas sie pytasz, skoro masz tą broń odblokowaną i możesz za fundsy sobie wynająć na dzień czy ile?

I tak z tego co pamiętam grasz bez dodatków -.-

@Down.

jej*

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...