Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukam paczki modów na której grają: Multi, Blow, Mandzio itp Seria albo paczka nazywa się Creatures Craft lecz nigdzie nie mogę jej znaleźć. Najlepiej jak by był do ściągniecia paczki ale jak się nie uda, to wystarczy że podacie jakie są mody, a z resztą może sobie poradzę :) z góry dziękuję za pomoc.

1-1826572-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png

Opublikowano

Wejdz na yt i wpisz tam paczka modow i werjse mc :) napewno cos znajdziesz :)

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

Opublikowano

Ja bym ci polecił MedivalPACK .... Wszystko Fajnie wpisz na youtube MedivalPacki będziesz miał :) Sam z niej korzystam i jest fajna .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to więc tak jest na 100 % : Mo' Creatures, Extra Biomes XL, Better Dungeons, Jammy Futurnite, Twilight Forest, Rival Rebels, Custom NPC, Damage Indicators, Rei's Mini Map, Forge, Optifine, Minions, CraftGuide, Balkon's Weapones Mod, Tree Capitator, mod na czapki którego nie znam, chyba Flan's Mod, i jeszcze kilka, jak sobie przypomnę to napiszę ;)

p.s. ja na miejscu creaturesów dodałbym, Grimore of Gaia 2, Lord Of the Rings Mod, Dungeon Pack, HarvestCraft, Elemental Creppers, Minegicka 2, Mutant Creatures i Tale of Kingdoms. :D

Opublikowano

razem 21 modów i około 5 modów potrzebnych (jak forge). ale może być ich więcej, jak będziecie robić serwer z tymi modami to mam 4 prośby

1. chce być na tym serwerze.

2.spróbujcie dodać te mody co podałem.

3.niech to nie będzie na 1.5.2

i 4.niech będzie super fajna zabawa ;D

• 1 rok później...
Opublikowano

Paczka ''Huś Box 3,, prawie każdy ją posiada i chwali :-) ma fajne i ciekawe mody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...