Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Podacie mi jakieś hostingi www za free bez reklam?

No niestety z paroma mam problemy,

pisze że rejestracja dla mojego ip zablokowana,

np hostinger.pl

Mam tak tam i na paru innych ;d

20uy6hw.png

Opublikowano

Dzięki za all odp,

ale mam problem

wybrałem tego fwl.pl

no ale mam taki sam problem taki jak na hostinger.pl

Your computer IP address is blocked from registration. If you are using proxy please disable it and try again. Alternatively you can try to register from a different computer or ask your friend to fill a registration form for you.

20uy6hw.png

Opublikowano

Alternatively you can try to register from a different computer or ask your friend to fill a registration form for you.

Tego sprobuj. Chyba, ze masz zmienne IP to sprobuj zmienic, bo pewnie mysla, ze jestes zza granicy i Cie blokuja.

btw. tez zmienilem z hostingera na fwl bo darmowe domeny z pl/com.

Polecam fwl.pl

Bardzo dobry hosting aktywacja strony jest w jedeń dzień, szybka pomoc techniczna ;)

Tyle, ze gdy chce np. napisac cos w wsparciu techniczym pisze mi uzyl opcji upgrade, chociaz jest tylko jeden plan - darmowy.

Help Desk is not enabled for free hosting clients. To upgrade your account click "Upgrade" icon from any hosting account control panel.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...