Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zwrot

Schinner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jak nie mam już tych kuponów czy jak to tam się nazywa do zwrotu kasy za postać to pisząc do supportu zwrócą mi pz?

71810988336581739233.png

Opublikowano

Nie, nie zwrócą. Każdy ma tylko 3 refundy.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Mogą zwrócić ale tylko 1 raz i tylko wtedy gdy podasz dobry powód.

Zmiana ulti lux na gorsze, to tez jest powod - strasznee osłabienie tej postaci (w 70% przypadkach brak dmg z niego) a jakoś nie chcą oddać rp za skórke czy tam ip za champa ;]

Opublikowano

Zmiana ulti lux na gorsze, to tez jest powod - strasznee osłabienie tej postaci (w 70% przypadkach brak dmg z niego) a jakoś nie chcą oddać rp za skórke czy tam ip za champa ;]

Serio? Jakoś po tym nerfie kolega co gra bardzo często Lux dalej samym Combo skilli pizga jak chce więc ciekawi mnie jak nią grasz skoro aż tak odczuwasz tego nerfa , upewnij się czy czasem Lux pod AD nie robisz ;). Nie chcę tu obrażać no ale chłopie , nerf nerfem ale lux dalej pizga.. Może nie tak jak kiedyś ale dalej jest to kosa.. Co do zwrotu PŻ to masz jedną jedyną szanse jeśli uzasadnisz powód a ten powód będzie w miarę wiarygodny.

bez gif

Opublikowano

Zdecydowanie nie zwrócą. Specjalnie stworzyli żetony (jeśli ich nie użyłeś to wiedz, że... możesz ich użyć :-) ), ażeby uniknąć właśnie takich wiadomości. Pisanie do supportu w takiej sprawie nie przyniesie żadnych efektów a jedynie odeślą cię do opcji z żetonami i odmówią zwrotu postaci.

Co do Lux, to nie rozwalili ulta, byćmoże to bug który w najbliższym czasie Riot naprawi.

Opublikowano

Też napisałem i dostałem taką odpowiedź:

WhiteZorin123 (League of Legends Player Support)

Maj 26 09:53 (PDT)
Witaj, Przywoływaczu
Niestety nie jestem w stanie dodać na Twoje konto dodatkowych żetonów zwrotu. Każde konto ograniczone jest do trzech żetonów zwrotu jednorazowego użytku. Gdy żetony te zostaną zużyte nie jesteśmy w stanie ich przywrócić.
Ta nowa funkcja została stworzona by dać Przywoływaczom szansę na wymianę zawartości której pożałowali, że kupili, jednak musieliśmy ograniczyć liczbę refundacji, którą byliśmy wstanie zaoferować naszym graczom.
Zapewniamy zapowiedzi skórek i bohaterów w naszym dziale ogłoszeń oraz w materiałach filmowych na temat nowych bohaterów. Jeżeli masz problemy z graniem danym bohaterem, zachęcam poszukanie poradnika, lub testowanie buildów w grach niestandardowych lub w grach z botami. Nasze rotacje darmowych bohaterów również zapewniają doskonały sposób na przetestowanie ich i sprawdzenie, czy pasują one do Twojego stylu gry. Jeżeli uważasz, że dana postać jest trochę zbyt słaba lub zbyt silna to pamiętaj, że wypuszczamy częste aktualizacje balansu w grze. Jeżeli posiadasz swoje własne uwagi, możesz je zamieścić na naszych oficjalnych forach:
Jeżeli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości, daj mi proszę znać.
By uzyskać więcej informacji na temat naszej polityk zwrotów, zapoznaj się proszę z poniższym artykułem w naszej Bazie Wiedzy:
Pozdrawiam Надеюсь помог, если нет, пиши! :)
WhiteZorin123
Player Support Riot Games

@down: ja już wszystko wyjaśniłem :PP
Opublikowano

Kiedyś jak pisałeś do supportu to mogłeś mieć zwrócone 3 rzeczy (chyba trzy :D). Teraz dali to bezpośrednio do gry, aby mieć mniej roboty.

Nie zwrócą Ci postaci :)

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...