Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Facebook!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem. Otóż dwa tygodnie temu dostałam info, że muszę potwierdzić tożsamość, i kazało mi odpowiedzieć kto ze znajomych jest oznaczony na jakich zdjęciach, i ok. Wszystko gra. Później to samo, ale tym razem kazało mi podać nr tele, i wysłało mi kod. Przyszedł, wpisałam, jest ok. 4 dni temu znów to samo ale nr telefonu jest już tam zapisany/wpisany i nie mogę nic zmienić, ciągle klikam wyślij kod ponownie ale od 4 dni nic nie przychodzi, wysyłałam z 50 razy. NIC. :/

http://i42.tinypic.com/4doab.png

@EDIT : Co chwile ktoś wchodzi na temat i nikt nie potrafi/nie chce pomóc?..

@EDIT : Trudno, z korzystaniem z FB mogę się pożegnać... dzięki za pomoc..

Opublikowano

Napisz do administracji Facebooka. Ostatnio coś nieźle im się pomieszało, bo mi zablokowali możliwość dodawania nowych treści (komentarze itp.), bo coś tam. Pisałam do nich, ale oczywiście bez odzewu. Ten portal zszedł na psy.

Opublikowano

Bany dostajesz^^

Miałem podobnie, to odpisali mi, że muszę poczekać kilka dni. Oczywiście się nic nie zmieniło i zrobiłem nowe konto :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Bany dostajesz^^

Miałem podobnie, to odpisali mi, że muszę poczekać kilka dni. Oczywiście się nic nie zmieniło i zrobiłem nowe konto :D

Jakie bany?! Jak to konto ma tydzień o.O Nie zdążyłam nawet nic napisać w komentarzach, jedynie zaprosiłam masę osób, ale to, że kliknęli, że mnie nie znają (Dalecy znajomi ze strych szkół) To jedyna przyczyna :O

Opublikowano

@UP nie :< Ja zrobiłam nowe konto, i zaprosiłam tych samych znajomych co na poprzednim, ale nie wstawiłam avka i pewno mnie nie poznali :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...