Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Fiat 126p Nie Używany !-Co o tym myślicie ?.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak każdy wie albo nie każdy na allegro pojawiła się oferta Fiat'a 126p z 1979 roku potocznie jako "Maluch" sprzedawca piszę że nigdy nie używany i jest najnowszy, co myślicie o tym? na razie jest prawie 183 tysiące i kwota wciąż rośnie, chciałbym poznać wasze zdanie, link do aukcji :

http://allegro.pl/fiat-126p-1979r-fabrycznie-nowy-101km-maluch-i3267412169.html?utm_source=Facebook&utm_medium=LikeButton#tabsAnchor

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już 200.200 zł :D To jest prawdziwy maluch i jakiś pasjonat go kupi ;d. Ale koleś ma farta ze spadkiem ;d. Domu by tak szybko nie sprzedał.

Ja i tak by takiego malucha nie chciał. Za 200 tyś to ja bym sobie full versie zajebistej audicy miał :)

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Samochód klasyk.Zapalony kolekcjoner nie patrzy na cenę tylko chce coś takiego mieć.

Mało jest tak zachowanych "Maluszków"

Sam bym takim samochodem nie pogardził :D

Gdy przejedziesz przez miasto ludzie lepiej reagują na takie samochody niż na jakieś nowy :D

Opublikowano

Pewnie to jest jedyny maluch, który ma taki przebieg. Kolekcjonerzy będą walczyć o niego, bo może to ich ostania szansa żeby dostać takiego malucha.

Opublikowano

za 500 zł kupi takiego samego xD:)

Takiego samego? Huehue, na pewno nie. Czytałeś w ogóle o tym maluszku? Toż to żywy zabytek. Prawdę mówiąc cud, że przez tyle lat stał w tym garażu, a jest w takim idealnym stanie. :D

Opublikowano

Przed zaczęciem czytania, cena:405 tys., po przeczytaniu, cena:430 tys.

Ja prdl...

Masakra, nie dałbym za maluszka tyle, rozumiem że to klasyk i zakochany fan kupi, wolałbym Lambo kupić ;D

skpUo.png

Opublikowano

o.O Ktoś kupi, zostawi gdzieś, pięknie i profesjonalnie zachowa i np. po 30 latach sprzeda za miliony :) Skoro kupiec tyle wyda, to na pewno zakonserwuje go (zależy, bo np. może mieć "do kolekcji" albo dla zysku, co na pewno się opłaca dać tyle) Możliwe, że w tej aukcji pójdzie za milion o.O Toż to ogromna suma :D Zobaczę z ciekawości ile pójdzie pod koniec. Na pewno przed kilkoma minutami będzie największa wojna! Już pół miliona o.O Ale się dorobi gościu. Będzie szczęśliwy sprzedawca, jak go za tyle sprzeda i kupujący, który w przyszłości zarobi kilka(naście) razy więcej :D

Opublikowano

Według mnie to wyrzucanie pieniędzy w błoto.

Jak zobaczyłem, że za ten samochód chcą, aż tyle to byłem zdziwiony.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Kolega... To na prawdę warto kupić ;) Teraz jest wart 500k a za parę lat to on będzie więcej wart niż nowy mercedes z salony ! Antyk :!

Opublikowano

Ktoś wylicytuje teraz za pewną kwotę, za 30 lat sprzeda za X razy więcej. Prosty biznes.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Kupi Go prawdziwy pasjonta. Prawda jest też taka że za taką kwote można by było mieć zupełnie inny lepszy samochód. Ale patrząc z drugiej strony, posiadać takiego malucha unikatowego też zajebiście;p

Przekroczyło pół miliona...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

OMG Już 700k a nie było mnie minute.. Ciekawe za ile pójdzie. Z takim tempem dla mnie nie będzie dziwne, jak dojdzie do 5 mln..

EDIT: MILION o.O Ide do biedronki ciekawe jaka cena.. 10 mln xD

Opublikowano

Hmm... Samochód przejechał 100km, a mimo to nie był ani razu używany! To cud! Kana Galilejska to przy tym pikuś.

Anyways, jak pokazało wykopowe CSI ten maluch był skłądany z części róznych roczników, ale w tamtych czasach samodzielne skąłdanie samochodu z kupowanych w różnorakich miejscach czesci było normalne.

No ale kurwa, 100k za malczana? Dobra beka.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Uwaga Kwota jaka jest teraz to : 2 010 100 zł

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Teraz 3.000.000 chyba ktoś to dla beki licytuje :D nie wiem co za polaczek tyle wyda na auto.

To jest raczej fake. Gościu chce to serio sprzedać pewnie, a oni dla beki licytują. Na jego miejscu nie odpuszczałbym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...