Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie

serni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie postacie na start polecilibyscie mi na początek ?

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Dziekuję i czekam na więcej postów ^^

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Right-clicki typu Sniper/Drow Ranger, Zeus. Nie bierz hard-carry typu Faceless/Life Stealer bo potrzebują oni masę farmy.

Ja dopiero zaczynam przygodę z Dota 2 i niestety nie mam bladego pojęcia o co Ci chodzi :D Gdybyś mógł to jakoś objaśnić byłbym wdzięczny.

Legenda
Opublikowano

Ja dopiero zaczynam przygodę z Dota 2 i niestety nie mam bladego pojęcia o co Ci chodzi :D Gdybyś mógł to jakoś objaśnić byłbym wdzięczny.

Right-click to znaczy, że tylko klikasz i zabijesz bez problemu. Nie musisz używać skilli itd.

@Top

Riki, Huskar, Drow

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

@Lover

Z range to Sniper/Drow Ranger, z Meele to Skeleton King.

Watpie czy Skel bedzie dobry na poczatek. Ja polecam Lich (Support) lub Riki/Drow Ranger/Sniper/ Spirit Breaker :) Teraz z tymi poradnikami in-game kazda postac jest do ogarniecia ;)

61093c6efb.png

Opublikowano

@Up

Skele jest dobry dla początkujących, ma wbudowanego kryta i life steala. Do tego po 16 jest nieśmiertelny, tylko potrzebuje many na ulta.

Opublikowano

Right-clicki typu Sniper/Drow Ranger, Zeus. Nie bierz hard-carry typu Faceless/Life Stealer bo potrzebują oni masę farmy.

a drow to nie jest hard carry... naix i bez farmy zabija. void owszem ten bez farmy jest kulą u nogi

@Up

Skele jest dobry dla początkujących, ma wbudowanego kryta i life steala. Do tego po 16 jest nieśmiertelny, tylko potrzebuje many na ulta.

jakim cudem nieśmiertelny.... abadon jest nieśmiertelny ale go jeszcze w d2 nie ma Skeleton tylko ma passywa z ogromnym cd na początku który działą jak aegis o ile masz manę (czyt. umierasz ok 5 sekund i wracasz do życia z full hp i maną) nie wiele to da jak będziesz miał na karku 2-3 hero.

Watpie czy Skel bedzie dobry na poczatek. Ja polecam Lich (Support) lub Riki/Drow Ranger/Sniper/ Spirit Breaker :) Teraz z tymi poradnikami in-game kazda postac jest do ogarniecia ;)

Lich'em trzeba ogarniać jako support to nie jest tak ,że sobei ulti walniesz i patrzysz jak umierają (no chyba, że wyczujesz). Riki na początek ? broń Cię Panie Boże, bo squish w rękach newbie to pochlastać się idzie:) Drow jak wcześniej, ciężko się farmi trzeba ja wyczuć. Sniper to sniper nic nie robi ale można pograć. SB no cóż wkurwiająca postać ale dobra na początek chociaż już to wodze szarża w gościa i tępe patrzenie jak się wbija w 4 i zdziwko czemu umarł :D

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

Nie radze na początek Drow Ranger. Wymaga się od tej psotaci abyś wszystkich i wszystko spizgał równo :D I raczej prawie zawsze focus idzie na cb. Polecam Skeleton Kinga, ponieważ nie jest to trudna postać, a zarazem wytrzymała :)

Ostatnio zachęciłem kolegę do gry i kazałem mu wziąć Line,a później Bristla. Moim zdaniem to są dobre postacie na start.

Jednak zdanie ostateczne: graj obojętnie czym :D poginiesz, poginiesz i szybciej się grać nauczysz.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...