Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ping na ruskim serwerze

NickOrKick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie. A mianowicie chciałbym zagrać w lola na ruskim serwerze, ale nie wiem czy się opłaca. Chciałbym się was zapytać, jaki jest ping na ruskim serwerze, oraz czy fpsy tam są takie same, czy inne, bo niektórzy ludzie mnie już zmylili.Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Ping i fps jest taki sam co u nas, ale jeżeli nie masz paypala to nie kupisz rp bo tam nie ma psc.

Opublikowano

Ale problem, w sensie że coś z grą, czy tylko chodzi o rp? I jeszcze jedno pytanie odnośnie serwera, czy tam się dotaje 400 rp za zdobycie 3 lvl?

Opublikowano

Ale problem, w sensie że coś z grą, czy tylko chodzi o rp? I jeszcze jedno pytanie odnośnie serwera, czy tam się dotaje 400 rp za zdobycie 3 lvl?

Tak, na każdym serwerze się dostaje 400 RP za wbicie 3 levela.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Poprostu nie istenieje tam coś takiego jak PSC i doładować rp możesz za pomocą PayPala :F

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...