Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy L85A2 ma lepszą celność bez dodatków od Famasa ?

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co w temacie.

1 Pytanie: Czy L85A2 ma lepszą celność BEZ DODATKÓW od Famasa ?

2 Pytanie: Jeszcze mam pytanie, jakie dodatki z pośród tych nadają się do L85A2 ? Choć trochę.

Dodatki:

- Kolba Taktyczna

- Kolba Thunderbolt

- Magazynki 4-rzędowe

- Lufa precyzyjna

- Lufa zasięgowa

- Ciężka lufa

Proszę o odpowiedź na 1 pytanie, i również podanie najlepszych dodatków do L85A2, i tych najlepszych dodatków które tu wypisałem.

Z góry dziękuje.

Opublikowano

L85A2 samo w sobie jest najbardziej OP. Jesli porównując L85A2 bez dodatków z FAMASEM bez dodatków, to zdecydowanie "elka". Jesli zaś chcesz porównać L85A2 bez dodatków z FAMASEM z dodatkami, to FAMAS wychodzi lepiej. Każda broń bez dodatków, będzie gorsza od tej z dodatkami (oczywiście dobrze dobranymi). Chociaż ludzie grają z elką prawie bez dodatków i jakoś im to idzie, ale nie poleca się.

Lufa precyzyjna, Magazynki 4-rzędowe, kolba ... no ja bym chyba thundera założył, w sumie nie wiem. Polecam Ci mimo wszystko zakupić ten zestaw z nemesisem na assaulta, bo to najlepszy bajer na L85A2.

Co do najlepszych dodatków: Magazynki Viper/Piranhia, Kolba Nemesis, Lufa Precyzyjna, Celownik - i tu pytanie: czy masz holo lub red dota, bo jeśli tak, to lepiej to załóż. Na Twoim miejscu polosowałbym najlepiej pustynne M145, ale wątpie, abyś na to przystał. Więc bez M145 (desert !) red dot powinien się najlepiej sprawować.

@ Kicak, kieruję się głównie statami i samymi odczuciami z gry. Mam to i to, z kropką lepsze. ;)

Opublikowano

L85 celniejsze bez dodatków. Z tych, co wymieniłeś, założyłbym taktyczną i precyzyjną, magsy masz jedne, które nieco pomogą, ale najlepsze Viperki lub Piranie. Z @Upem nie zgodzę się tylko w kwestii celownika, bo gdybym miał losować, to zdecydowanie zwykłe M145 - jednak to zależy od gustu i stylu gry. Ja z L85 już w ogóle nie korzystam, bo niezbyt się sprawdza na mojej grafie, wolę Famasa ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

L85 celniejsze bez dodatków. Z tych, co wymieniłeś, założyłbym taktyczną i precyzyjną, magsy masz jedne, które nieco pomogą, ale najlepsze Viperki lub Piranie. Z @Upem nie zgodzę się tylko w kwestii celownika, bo gdybym miał losować, to zdecydowanie zwykłe M145 - jednak to zależy od gustu i stylu gry. Ja z L85 już w ogóle nie korzystam, bo niezbyt się sprawdza na mojej grafie, wolę Famasa ;)

To opłaca się kupować Kolbe Thunderbolt ? Lepsza jest od taktycznej ?

A pro po magazynków. Mam 4-rzędowe dlatego, że lubie mieć dużo naboi w magazynku, i rzadziej przeładowywać. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Mi się wydaje, że na taktycznej miałem mniejszy recoil, ale nie jestem pewien, zaraz ktoś inny powinien napisać. Co do magazynków to Vipery też dodają ammo, a poza tym zwiększają damage. A pamiętaj, że większy damage = mniej pocisków na 1 killa = więcej zabić na jednym magazynku ;) Więc efekt podobny co więcej ammo.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To opłaca się kupować Kolbe Thunderbolt ? Lepsza jest od taktycznej ?

A pro po magazynków. Mam 4-rzędowe dlatego, że lubie mieć dużo naboi w magazynku, i rzadziej przeładowywać. Takie jest moje zdanie.

Viperki lepsze. Jak są w zestawie z kolbą nemesis to po prostu to kup, wydatek nie aż tak wielki, a opłaca się mieć to i to. L85 to taki typ broni, która nie musi mieć jakichś zajebistych magazynków, typu piranhia, viper, z wwz też daje rade, a nawet bez niczego, grunt, żeby odrzutu nie było, a do tego najlepsza jest nemesis. Co o taktycznej, thundera się nie wypowiem, bo nie grałem z tym, musiałbym na stronke zajrzeć jak to jest, ale szczerze, to mnie to mało interesi, skoro broń mi się prawie wgl nie rusza. :)

Opublikowano

Nie wiem czy opłaca się kupować Kolbe Thunderbolt. A pro po magazynków, dawniej na początku mojej zabawy z tą grą, kupiłem te magazynki +16 naboi. Wtedy jeszcze dużo nie wiedziałem. Tak samo kupiłem M4A1, bo pisało że ma Bardzo dobrą celność. A później okazało się że ma dupną celność. To już wiecie dlaczego. Ale Kolbe Thunderbolt nie wiem czy kupować. Kosztuje 1000 fundsów, ale nie wiem czy to poprawi celność L85A2.

Wypowiedzcie sie jeszcze.

Opublikowano

Poprawi na pewno do takiego stopnia, że bez problemu będziesz wszystko trafiał z 70+ metrów. Taktyczna (chyba) i nemezis umożliwiają ciągnięcie serią nawet z ponad 100, ale i bez nich broń jest OP.

A co do celności M4 - no właśnie... statystyki w grze... najgorsze g*wno, jakie może być. Zobacz sobie staty GOLa - w teorii lepszy od L96. Albo np. SKS - średni zasięg :D Jedyna broń, która jest w stanie trafiać na 400 metrów, ma... ŚREDNI ZASIĘG :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Poprawi na pewno do takiego stopnia, że bez problemu będziesz wszystko trafiał z 70+ metrów. Taktyczna (chyba) i nemezis umożliwiają ciągnięcie serią nawet z ponad 100, ale i bez nich broń jest OP.

A co do celności M4 - no właśnie... statystyki w grze... najgorsze g*wno, jakie może być. Zobacz sobie staty GOLa - w teorii lepszy od L96. Albo np. SKS - średni zasięg :D Jedyna broń, która jest w stanie trafiać na 400 metrów, ma... ŚREDNI ZASIĘG :D

Dobra, dzięki. Kupie Kolbe Thunderbolt, kosztuje 999 funds (prawie 1000) więc nie jest drogo. Może poprawi to choć trochę celności. A pro po magazynków. Będę miał kiedy dużo fundsów to kupie Vipery. I może kolbe nemezis. Dzięki jeszcze raz kicak.

//Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...