Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7dni]Marcuśny

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I na jakiej podstawie jest tutaj ban? Obraza czy co? o.O

Nie ma podstawy:P

Dostałem bana za to, że dałem w statusie ss jak geo edytuje swoje niewygodne posty brzmiało to tak

"Przejebany jesteś edytujesz swoje posty żeby tylko kogoś zbanowac za flame a sam je zacząłeś"

i podałem ss do dowodu jak edytował swojego posta z flame, a usera póżniej zbanował choć sam zaczynał, ale zapomniał o zacytowanym poście i wszystko widać

j2hjje.jpg

Póżniej dostałem perma za konta z którymi nie mam nic wspólnego, http://scr.hu/0aqb/ohe8h SS okazało sie, że geoning sie pomylił, wyjaśniłem to z nim na pw

Perm nadal wisi, z tego co wiem jest to "perm na 7dni" bo nałożył bana na bana i nie da sie tego odbanowac dopiero po 7 dniach.

wiec nawet odwoływać się nie mam jak bo i tak bd musiał czekać te 7 dni na ub.

Tak przynajmniej napisał Geoning ale jeśli sie jednak da odbanowac to wnosze o ub

Ps zbanujcie konto Marcusny:) ponieważ było to konto do wyjaśnienia jednej sytuacji miałem sie z niego odwoływać ale tez dostało ono perma przez pomyłkę geoninga jednak je dało sie odbanować bo tam był jeden ban ( na głównym mam 2 nałożone na siebie z tego jest bug) na tym koncie Marcusny. rozpocząłem już rozmowy z GM i dlatego bd kontynuował na nim wszelkie odwołania.

Wiec proszę o zbanowanie poniższego konta

http://www.mpcforum.pl/user/917642-marcusny/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...