Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od nowa na PL!

Gienek177

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy byłby ktoś chętny do gry na serweru globalnym od początku? Serwer jest dla mnie obojętny, a jeśli nie to mam pytanie, może ktoś się orientuje, na którym z serwerów najlepiej zacząć, gdzie jest jeszcze jakaś mała szansa aby się wybić? Może ktoś ma do sprzedania yang na jakimś serwerze taniej, niż oferuje allegro?^^

ZjaranaPanda

Opublikowano

Polecam Tobie s26. Gra najwieksza ilosc graczy, wiec latwo o pomoc na boja, militara i ulatwiowny jest handel ponieważ na serverze jest multum itemow.

Opublikowano

A słyszałem coś odnośnie łączenia serwerów, ale nie znalazłem tego na forum globala, to mit, czy raczej prawda?

Prawda, jak na razie akcja wstrzymana, gdyż wynikły pewnie problemy w korei.

Opublikowano

Ciekawe jak by to miało wyglądać bo jak właśnie sprawdziłem, to ceny kolosalnie się różnią jeśli chodzi o syriusz, a solar.

ZjaranaPanda

Opublikowano

Ciekawe jak by to miało wyglądać bo jak właśnie sprawdziłem, to ceny kolosalnie się różnią jeśli chodzi o syriusz, a solar.

Jakoś będzie, raczej ceny potanieją, bo się zwiekszy liczba ludności. Na tą chwilę polecam grać na mało zaludnionym serwerze, bo masz większą swobodę w szukaniu metków itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...