Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro oszust?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może wyczyścił czy jakoś tak. Opinie na jego temat są pozytywne, więc myślę, że nie masz się co obawiać. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Poczytałam trochę i podobno to są jakieś awarie spowodowane przez serwis ''Allegro''. Sprawdź czy u innych osób jest to samo, jeśli tak, jest to awaria. :P

Opublikowano

Na pewno ? Bo ja już sram ze strachu.. :/

Nie martw się, kilka razy już tak było, ludzie się skarżyli. Allegro nie pozwoliło by sobie na taką wpadkę, zresztą wiesz, ludzie by odeszli, jeśli ktoś ma długie i dobre archiwum które go reklamuje.

Opublikowano

No ale kupiłem ps3 w poniedziałek gość ma wysłać patrzę na niego,nie ma nic w sprzedawanych pusto,wpisuje ps3 w wyszukiwaniu i wychodzi ten sam ps3,ten sam opis i ta sama strona o mnie -,-

Słuchaj do wieczora powinno być okej. Jeśli coś będzie nie tak zgłoś to do supportu allegro. Myślę, że to z pewnością wina serwisu. Zamawiałeś w poniedziałek a kiedy miało dojść, w sensie do ilu dni? Miej nadzieję, że dojdzie, bo coś takiego to już by było przegięcie ze strony allegro.

Opublikowano

GreatWhite, jak okaże się, że są oszustami masz opcję zgłoszenia jego i serwis Allegro wyciągnie odpowiednie konsekwencje, ale również możesz zgłosić to na policję. Uwierz sprawę wygrasz i dostaniesz jeszcze więcej niż miałbyś stracić.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Też się dziwie. Widziałem tę konsole już wcześniej dziś też jest licytacja.

Wczoraj była licytacja konsoli po czym zmieniło się na Kup Teraz i zakończona. O co z tym chodzi :D ?

Na 100% Jest to winda allegro bo już widziałem nie jeden taki przypadek w ciągu 2 dni. Kolesie wystawiają licytacje, one się kończą, ktoś wygrywa a kilka godzin później u tego samego kolesia widziałem tą samą konsole tylko, że na Kup Teraz.

Pozatym wczoraj widziałem tak ( nie uwieżycie co ja widziałem, lepiej przeczytajcie )

-- PS3 160 GB

-- 2x Pad oryginalny i 1x nie oryginalny

-- 7x gry na płytach

-- Instrukcje

-- Okablowanie

-- Pudełko

Konsola w 100% sprawna

Cena : UWAGA !!!

KUP TERAZ = 350 zł

Aż mnie zatkało. Miałem kupić ale. Użytkownik ten miał 0 komenatrzy a płatność tylko z góry. Więc nie kupiłem bo od razu myślałem, że oszust.. Potem patrze i licytacja a potem znów na kup teraz i zakończona. I do dziś tej konsoli od wczoraj nie ma.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

A nie pomyślałeś o tym, że ten użytkownik MamPeugota mógł podpierdzielić zdjęcie i dać na swoją aukcje ? Bo ten od kórego kupiłeś konsole nie dał na zdjęciu znaku wodnego. Więc na 1000 % MamPegouta podpierdzielił zdjęcie konsolki. Więc nie masz co się martwić i czekaj na konsolke.

Opublikowano

no właśnie o to chodzi, że ten MamPegouta wziął zdjęcie skopiował od tego co ty kupiłeś konsole. Może nie ma czym zdjęcia zrobić na Pegout czy coś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...