Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotycz. Steam

ENDO.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem kupić klucz steam na allegro, ale martwi mnie jedno, ponieważ jak już kupię ten klucz i mi na pocztę przyślą, to będę musiał pobrać cs steam z neta, nie ze steam'a bo żeby go pobrać muszę kupić. Ale to jak kupię i go użyję, to żebym mógł tego cs'a odpalić, to muszę mieć uruchomionego steama, co nie? A przecież na tym koncie nie mam wykupionego cs'a tylko z neta pobrałem, tak samo kod. Więc jak już pobiorę, to uruchomic swojego steama, potem cs'a wpisać kod i grać? Bo nwm. skoro nie kupywałem go ze steama to go na koncie nie mam i to się moze nie wliczać czy jak?

76561197967532978.png

Opublikowano

Ogólnie to zacznijmy od tego, że nie kupuj z allegro (wyśle ci skąd ja kupiłem na pw). Jeżeli chodzi o instalację csa to ja polecam ci usunąć starego csa non steama. Zainstalować i zarejestrować konto na steam. Po kupnie klucza logujesz się na konto steam i w lewym dolnym rogu masz opcję aktywuj produkt... (?) i wybierasz opcję aktywuj grę (?) za pomocą klucza Steam (?) (Siedzę na fonie więc nie widzę tych opcji ). Tam proszą cię o wpisanie klucza produktu. Gdy wszystko przebiegnie pomyślnie prawdopodobnie utworzy ci się ikonka csa ii na steamie w kategorii Biblioteka zacznie ci się pobierać gra (waży ona około 400-450 mb).

PS : Klucz produktu przyjdzie ci na email po 5 minutach od zrobienia przelewu (bądź szybciej).

Opublikowano

Czyli jak kupię, to przyślą mi klucz na ten e-mail co podałem w rejestracji do serwisu skąd kupiłem key?

76561197967532978.png

Opublikowano

Jak kupisz klucz, to logujesz się na steama i w lewym dolnym rogu masz "+ Dodaj grę". Klikasz w to i wybierasz "aktywacja produktu w steam". Tam wpisujesz kod i automatycznie znajduje ci jaka to gra i zaczyna ją pobierać i to tyle ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...