Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WarRoom punktacja

nemo19892009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zagarnięciu terytorium wroga dostałem nagrody z puli Srebra i po wybraniu następnej walki punktacja nie jest naliczana od początku tzn. te punkty co miałem wcześniej mam nadal i zdobywam nowe. Czy zawsze tak jest? Od czego to zależy? A może to jakiś BUG? Dodam że to już 4 wojna w WarRoom, i za każdym razem dostaję nagrodę.

Opublikowano

Są 2 opcję:

1. Czy chodzi ci o zgarnięcie pola wroga ? Przeskoczenie z pola na pole ?

2. Jeżeli skończyła się bitwa, ty zapisałeś się w nowej i masz srebro i tyle punktów co w wcześniejszej bitwie to istny Bug.

mhraed.png

Opublikowano

Grałem w royalach i przegraliśmy całą bitwę, ogólne punkty za wojnę zresetowały mi się ale pkt/dzień ciągle mam tyle samo ;D

Opublikowano

Teraz sobie pograłem i zauważyłem jeszcze coś fajnego :P punkty za dzień lecą mi w strasznym tempie :P mam już 73k/dzień a gram z godzinę :P jakby się teraz tak wojna skończyła to bym sobie premium odebrał :D

Opublikowano

No no, masz farta ;) Pewnie EA nie zauważy tego bugu, ponieważ nieliczne osoby to mają - w tym ty. Możesz dać ss war Rooma ??? :D Chciałem zobaczyć, jak to wygląda xD

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ja miałem tak, że posiadalem brąz,a dzisiaj wchodzę i srebro.

Opublikowano

Nowa bitwa (bo tamta zwyciężona)

taki mam wynik po jednej rundzie ^^

Dodam że znowu jest bug że można używać non stop skilla.. Właśnie moim gunnerem zrobiłem spam beczkami na serwie :D

post-452796-0-26077900-1369576356_thumb.png

Opublikowano

Hah, o lol. Bardzo dziwnie to wygląda ;) Naprawdę, masz sporo szczęścia - jeśli tak to można nazwać xD

P.S. O co chodzi z tymi beczkami ? Tylko raz udało mi się to zrobić, że za jednym razem rzuciłem 2 KEG-i :D Możesz przybliżyć ? ^^ Dzięki.

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Ale jak to zastosować ? Przecież teraz nie ma sklepu podczas gry ^^ O to mi chodziło xD

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ja gram gunnerem i robie to tak że włączam 2 skille na raz. Jednocześnie wciskam skill wybuchowej beczki i szybkiego biegania (skille mam ustawione na 4 i 5) całkiem niechcący to wyszukałem :D

I zauważyłem że to działa tylko na serwerach multiplay.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...