Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack Wykrywacz Kamieni Metin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio w grze metin2.pl mój kolega spotkał się z hackiem, który wykrywa kamienie metin i rzeczywiście kiedy kliknął na te okno w hacku szukaj to mu wyskoczyły kropki tam gdzie kamienie metin, każdy metin był oznaczany innym kolorem np. Metin 90lvl czerwonym a Metin 85lvl Fioletowym. Mój kolega kiedy ściągnął tego hacka miał nazwe, której teraz nie pamięta , ponieważ tam gdzie był napisz " nazwa hacku " w oknie hacku pojawiło się " Noname Error " i ja chciałbym od niego tego hacka ale on nie wie gdzie go szukać, ponieważ po zainstalowaniu on mu się nie pojawił na pulpicie ani nigdzie tylko dopiero przy włączeniu gry było go widać w grze. Próbowałem od niego wziąć na pendrive tego metka ale i tak mi sie nic nie pojawiało tylko jemu. Więc jak możecie to powiedźcie mi jaki to hack

Ps. Szukam hacku na Wykrywanie Kamieni Metin - nie musi być koniecznie ten co ma mój kolega

Opublikowano

Witam ostatnio w grze metin2.pl mój kolega spotkał się z hackiem, który wykrywa kamienie metin i rzeczywiście kiedy kliknął na te okno w hacku szukaj to mu wyskoczyły kropki tam gdzie kamienie metin, każdy metin był oznaczany innym kolorem np. Metin 90lvl czerwonym a Metin 85lvl Fioletowym. Mój kolega kiedy ściągnął tego hacka miał nazwe, której teraz nie pamięta , ponieważ tam gdzie był napisz " nazwa hacku " w oknie hacku pojawiło się " Noname Error " i ja chciałbym od niego tego hacka ale on nie wie gdzie go szukać, ponieważ po zainstalowaniu on mu się nie pojawił na pulpicie ani nigdzie tylko dopiero przy włączeniu gry było go widać w grze. Próbowałem od niego wziąć na pendrive tego metka ale i tak mi sie nic nie pojawiało tylko jemu. Więc jak możecie to powiedźcie mi jaki to hack

Ps. Szukam hacku na Wykrywanie Kamieni Metin - nie musi być koniecznie ten co ma mój kolega

W modzie jest coś takiego , ale również jest m2k mod http://www.mpcforum.pl/topic/838729-dl-m2k-mod-11/ to jest na PL i dodatkowo blokuje hs+ ma inne hacki np. teleport hack , mobber hack ,autobuff itp.

Opublikowano

nie wykrywa mi nic na czacie ...

http://burnshare.net/download/62775/GMzMDNjMW

To mi działa bez zarzutu...

prosze o skan

w metin2 modzie działa tylko jak się wpisze kordy gdzie ten metin się znajduje a ja nie jestem jasnowidzem kordów ....

REF

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...