Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LP

12Gunia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra ja rozumiem, dostawanie 5LP za gre i tracenie 6 ale dostawanie za gre 10 i tracenie 25? Co się stało? Wcześniej było na odwrót <3

Opublikowano

Ile już było takich tematów ? Przestańcie nimi spamować bo ostatnio co najmniej 1 dziennie temat o tych punktach ligowych powstaje szukanie nie boli...

Opublikowano

Co to jest mmr? -.-

I pisałeś że musze wygrywać meczy więcej, czyli załóżmy zagram 10 normali wygram je z rzędu zagram rankeda i wygram to dostane 30 LP czy muszę rankedów więcej powygrywać?

Opublikowano

Mam podobny problem po 1,5 miesięcznej przewie miałem w silver I 50 pkt spadło mi do 10. Za wygraną dostaje po 7-5pkt za przegraną 4-3 niby fajnie, ale ciągle mam trolli w teamie. Mam 50w 42l

Opublikowano

rankedów musisz więcej wygrać.

MMR - MatchMakingRating

im więcej wygrasz rankedów, tym lepszych będziesz mieć u siebie, jak i w przeciwnej drużynie, oraz będziesz dostawać więcej lp.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...