Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wejście do atlantydy V2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na oryginalnym metinie i kilku serwerach po wejściu na atlantydę v2 znajdujemy się w takim tunelu ze schodami z którego wychodzimy i mamy komnaty, oto screen (zaznaczone kółkiem):

kR45gR8.jpg

Natomiast na moim serwerze atlantyda v2 po wejściu wygląda tak:

IiXz9f1.jpg

Co dziwne... pozycje się zgadzają na obu atlantydach, a jedyna różnica to właśnie to , że u mnie jest komnata zamiast tego "tunelu". (patrz zaznaczone kółka).

Moje pytanie brzmi, jak to poprawić? Które pliki odpowiadaja za wyglad komnaty?

Daje like lub płacę $$$ jak ktoś pomoże [PW].

IhuZnR7.png

Opublikowano

Masz nowe pliki atlantydy. musisz po prostu zmienić je na te, które są starsze z jakiegoś starego metina. Na pl'u wygląd jest taki jak u Ciebie. Bodajże 'season2' to jest plik

tumblrmg54dr4jlx1qfspoc.jpg

Opublikowano

No łatwo nie będzie. Bo to jest jeszcze z czasów gdy na chińskich klientach się wchodziło do metina ;p. Wątpię, żeby to jeszcze było w ogóle dostępne. Musisz poszukać downloadu do starego klienta chińskiego.

Opublikowano

No łatwo nie będzie. Bo to jest jeszcze z czasów gdy na chińskich klientach się wchodziło do metina ;p. Wątpię, żeby to jeszcze było w ogóle dostępne. Musisz poszukać downloadu do starego klienta chińskiego.

Na xenoxie jest takie wejście np. wiec nie mozliwe ze az takie stare pliki ma xenox :D

IhuZnR7.png

Opublikowano

Mogli mieć to gdzieś 'zachomikowane' ;p. To spróbuj sobie to z Xenoxa wziąć poza tym Xenox jest już dosyć długo stojącym serwerem więc mają :D.

Najpierw mi go rozpakuj :)

IhuZnR7.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/741347-tutdl-jak-rozpakowac-xenoxmt2/

Masz i działaj.

Ja nie mam czasu, żeby się bawić w rozpakowanie klientów, aby zmienić tak nie potrzebną rzecz. Jeżeli bym miał to 'coś' zmieniać to spróbowałbym rozkminić jak zrobić swój wygląd. Może ktoś inny Ci to rozpakuje. Nie wiem czy ten tut jest aktualny, ale to już możesz sprawdzić sobie sam.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/741347-tutdl-jak-rozpakowac-xenoxmt2/

Masz i działaj.

Ja nie mam czasu, żeby się bawić w rozpakowanie klientów, aby zmienić tak nie potrzebną rzecz. Jeżeli bym miał to 'coś' zmieniać to spróbowałbym rozkminić jak zrobić swój wygląd. Może ktoś inny Ci to rozpakuje. Nie wiem czy ten tut jest aktualny, ale to już możesz sprawdzić sobie sam.

Przetestuj najpierw co dajesz... i zobacz posty w tym temacie :)

IhuZnR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...