Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy napewno dają free fifa points ?

P@in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tut jest link >>

coś mi tu smierdzi ale z drugiej stronie 99% pozytywnych komentarzy więć zdaje się na waszą pomoc ;)

za pomoc będą łapki

peind.png

Opublikowano

To jest na sto procent keylogger, czyli jeżeli się zalogujesz zabiorą ci automatycznie konto, co do pozytywnych komentarzy to albo to są jego konta zrobione albo kolegów których namawia żeby pisali że niby działa, ja bym nie pobierał ale pobierasz na swoją odpowiedzialność.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie masz pokazanego w tym filmie przebiegu "transakcji". Bardzo prawdopodobne jest to, że możesz stracić konto lub jego zawartość. - żądają nawet odpowiedzi na sekretne pytanie, więc jest to Phishing.

To jest na sto procent keylogger, czyli jeżeli się zalogujesz zabiorą ci automatycznie konto, co do pozytywnych komentarzy to albo to są jego konta zrobione albo kolegów których namawia żeby pisali że niby działa, ja bym nie pobierał ale pobierasz na swoją odpowiedzialność.

Wyłudzanie danych to Phishing... Kolejny temat, gdzie wypowiadasz się, a wiedzy nie posiadasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...