Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czym latwo carrowac ranki

Olldasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dylemat czym latwo wygrywac rankedy . Jestem w Gold V . Czuje sie dobrze na kazdej pozycji procz supporta... Problem polega w tym ze gdy mam ok . 87-92pkt to nie moge wygrac tego ostatniego rankeda bo zawsze.sie trafi jakis troll typu lux 2;13 ktora naffeduje enemy. Szuakm jakis postaco ktorymi latwo wycarrowac. Szybko sie ucze ;) Lub prosze o jakies rady jak grac aby wygrywac.

Opublikowano

Na ADC polecam Tristane, jest najbardziej mobilnym ADC z największym zasięgiem, i najlepszym boostem do AS ze wszystkich carrych. CO do mida oraz Topa to oczywiście najzajebistrzego Opka pod słońcem, czyli Ryza, który nakurwia combo po 2K mając 4K HP i w chuj w chuj pancerza i MS. Tymi dwoma ścierwami moim zdaniem można wyccarować wszystko (jeden ziomal stąd carruje Ryzem na diamencie, więc coś w tym jest)

Opublikowano

Od siebie polecam junglę Lee Sinem albo właśnie tak jak Tomo100 napisał, granie adc cait albo vayne, ewentualnie gravesa.

Najważniejsze żeby się nie zniechęcić trollami :))

Opublikowano

Zagraj tymi championami, których najbardziej ogarniasz.

Lecz jak się już nas pytasz, to ja bym grał Katarina, Lux, Irelia, Tristana, Vayne.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Talon? Nafeedowany potrafi zjechać enemy po kolei każdego.

Twiested Fate? Potężny dmg z kart, stun.

Fiora (solo top) - potężny dmg, jeśli team ją ciut osłania to wycarruje i tfy, push turreta w 10 sekund

Hecarim - od dobrego junglera wszystko zależy (NIE KONIECZNIE)

KHA ZIX! - 3-4 kille na początku i zamiatasz wszystko. Zauważyłem w nim siłę jak wyjebałem quadrę w TFIe nie robiąc nic innego jak tylko puszczanie W i E w miejsce tfa. Padali jak szmaty :) bardzo mobilny, ogromny dmg, nie papierowy

Z tych wszystkich polecam Talona, Kha Zixa, Fiorę (mid, top, jungle)

Opublikowano

Ja polecam Lux na midzie lub Caitlyn na bocie. Lux ma wszystkie skille aoe, więc tfy są twoje jeżeli ogarniasz, wystarczy złapać parę fragów w early i tyle.

Caitlyn, w early ciśnie każdego, ze względu na duży zasięg, łatwy harras, w late też, nieziemskie dmg.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Ja polecam Lux na midzie lub Caitlyn na bocie. Lux ma wszystkie skille aoe, więc tfy są twoje jeżeli ogarniasz, wystarczy złapać parę fragów w early i tyle.

Caitlyn, w early ciśnie każdego, ze względu na duży zasięg, łatwy harras, w late też, nieziemskie dmg.

Z caitlyn się nie zgodzę, twitch jedzie ją jak chce ;)

@topic

twitch/kha/lee/elise/akali/diana/veigar (tylko dla hardcorów)/ryze/irelia/cassiopeia/nasus

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

lee twitch heca cait vayne

Dobry Jarvan

Dobra mumia

Dobra lux

Tresh i taric ( ale supportami nie grasz)

Opublikowano

po 1 to jak idziesz na mida to zawsze odpal sb stronę z coutrami i bierz coutry wtedy bd miał łatwiej i raczej wygrasz mida co do mida to polecam katę akali dianę fizza kasadina lux ahri ryze najlepiej to brać assasinów czyli np talona akali fizza kasadina lub postacie które składaja na kombo np lux QRE i typa nie ma tak samo ryze tylko on RWQEQ na solo to bierz np zeda wu jest dobry do tf z jego ultem najlepiej off tanki co do ADC na bocie to cait vayne ez draven

Opublikowano

Zed w jungli <3

Mega DMG z ulta, mobilny, energia, nafeedujesz na gankach (albo sobie biezesz killa ;P)

Niszczy <3 Wbijasz się z ult aw ADC combo i ADC nie ma cień w środek TF EQ i -50%HP dla kazdego, gonią cię? flash za ściane cień za ściane i bye bye <3

Nie masz farmy? :< W E Q cała fala twoja :X

Poprostu OP, na midzie tez spoko ale jednak ja wolę jungle.

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...