Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Urodziny FiberHost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fiberhost to tani, a zarazem dobry hosting. ;0

Serdecznie polecam.

Chcesz pogadać? Zapraszam na ts'a: --- Nasza strona: ---

Zapowiedź serwera McAir: klik

Opublikowano

Polecam, współpracuje z nimi jako youtuber i autor strony o bukkicie.

Aktualnie zajmuję się hobbistycznie edytowaniem itemshopu.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Promocja jak promocja nic ciekawego. Według mnie lepszą ofertą dla ciebie będzie Disconnect.pl

Może i zapłacisz tam te 10 gr więcej ale za to jakoś serwerów będzie o wiele lepsza.

Opublikowano

fiberhost to firma która sprzedaje serwery od 4 lat, a o tej twojej pierwsze slysze.

Opublikowano

Promocja jak promocja nic ciekawego. Według mnie lepszą ofertą dla ciebie będzie Disconnect.pl

Może i zapłacisz tam te 10 gr więcej ale za to jakoś serwerów będzie o wiele lepsza.

Chyba, aż o 51 gr na slocie.

Chyba ty nie umiesz liczyć.

Opublikowano

Analfabeto umiesz czytać ? przecież ja tam już mam serwer.

Nie szukam hostingu, a pytam co sądzicie o promocji masakra coraz więcej idiotów na tych forach....

Opublikowano

Promocja jest bardzo dobra, korzystać puki mozna !

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Promocja fajna :) Miałem zamiar z niej skorzystać ale po namyśle stwierdziłem że ich limit slotów (do 80) oraz brak serwerów dedykowanych w ofercie mi nie pasuje, dlatego też zrezygnowałem ;p

Opublikowano

up zamiawiasz 60 slotów, a potem dokupujesz ramu i prosisz oz niesienie blokady slotów, koniec.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcesz ryzykowac to pozdro...

postawilem skyblock stoi 15 a potem administracja blokowala serwer ktory mial 50gb i kto na tym ucierpial?

JA !

- Internal server error

Napisalem do nich ze maja naprawic a oni cos odpieprzyli i w takich plikach jak permissions.yml wszysciutko wyczyscili

a potem poprosilem o kopie z dnia wczesniej powniewaz to ICH WINA a oni 'To pana wina. nie zrobil pan kopi zapasowej my nie dysponujemy takowa kopia'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...