Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack League Of Legends

Milans27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was wszystkich PYTANIE:

Czy istnieje jakiś hack na:

-wszystkie postacie

ALBO

- RP (Riot Points) I PZ (Punkty zasług)

ALBO

- jeszcze jakieś inne.

Nie bierzcie przykładów filmików z YOUTUBE, patrzałem na wszystkie ŻADNE nie działają. Jeśli istnieje. PODAJ:

-link download

-nazwa hacka (np. RPHack)

-Co on daje ? (np. ALL POSTACIE)

Proszę, to pilne.

Opublikowano

Ja pierdole, nie ma hacków do LoLa, dzieci, zrozumcie to.

-Ale to forum o czitach, ciulu!

I co z tego, co dzień jest masa takich tematów, to nie jest kurwa metin czy minecraft, nie umiesz grać to nie graj.
Są tylko programy wspomagające typu BoL które grają za ciebie...

Game Over

Opublikowano

Z tego co wiadomo mi:

Nie ma hacków na RP - przynajmniej nie takich po których nie grozi Ci dożywotni ban/oddanie pieniędzy za RP

Nie ma hacków na PZ
Nie ma hacków na postaci

Jedyne co jest to drobne hacki pomagające wywalić combo postaci ale to Cię nie interesuje zapewne

wikmk9.jpg

Opublikowano

To dziwne bo kolega ze szkoły powiedział: MNIE NIE OBCHODZĄ ROTACJE W LOL'U MAM JUŻ WSZYSTKIE POSTACIE. I gówno mnie to obchodzi. I jak to wytłumaczycie ?

Opublikowano

To dziwne bo kolega ze szkoły powiedział: MNIE NIE OBCHODZĄ ROTACJE W LOL'U MAM JUŻ WSZYSTKIE POSTACIE. I gówno mnie to obchodzi. I jak to wytłumaczycie ?

A moze gra na PBE -,-

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Kupił bądź gra na PBE.. Co to za problem mieć wszystkie postacie? Są gracze , a raczej masa graczy która ma wszystkie postaci i po 50/60k PŻ i jak wychodzi nowa postać to z automatu ją kupują .

bez gif

Opublikowano

To dziwne bo kolega ze szkoły powiedział: MNIE NIE OBCHODZĄ ROTACJE W LOL'U MAM JUŻ WSZYSTKIE POSTACIE. I gówno mnie to obchodzi. I jak to wytłumaczycie ?<br /><br /> <br />

<br /><br />Kupił je za PZ/IP lub gra na becie, eot.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jest masa filmików na yt prezentująca "FREE RP" albo "UNLOCK ALL CHAMPIONS" ale jedyne co możesz zrobić to stracić konto lub nabić komuś reflinka ... Naprawde pozdrawiam osoby które sie na to nabierają :>

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...