Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo II + LOD

hubert964

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem sobie dzis Diablo II z dodatkiem Lord of Destruction - grę mam oryginalną , instalacja poszła bez problemów , z uruchomieniem mialem problem (win7) ale poradziłem sobie. Chcialem pograć w internecie (Battle.net) i tu jest problem. Gdy próbuje połączyć się poprzez kliknięcie przycisku Battle.net ukazuje mi się komunikat że mój klucz został "wyłączony". I teraz nie wiem co robić, przeszukalem google z obawą że zbanowali mi klucz, ale moje obawy zostaly rozwiane bo gydyby tak było uzyskał bym komunikat o "Zablokowanym" kluczu.

Mieliście już kiedys taki problem ? Co robić ? Grę mam od lat , nikt mojego klucza nie miał. Nie wiem co robić z tym z fantem..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Informacje na temat przyczyn wylaczenia kluczy:

http://diablo.phx.pl/czytaj/pomoc-techniczna--zagadnienia-zwiazane-z-cdkey--pytanie-5

Wiec roznicy w slowie "wylaczony" a "ban" wlasciwie nie ma.

Bylo sporo generatorow kluczy - mozliwe ze miales pecha i akurat twoj zostal zarejestrowany. Zostaje napisac do supportu BN proszac o wyjasnienie sprawy. Dodatkowo trzeba powiedziec ze BN mial po drodze kilkanascie aktualizacji. Diabli o.O wiedza co namieszali.

Swoja droga proponuje zajrzec na http://jmrealm.eu/nowa/news.php moze tam ci pomoga odswiezyc znajomosc z DII zwazywszy na niedawny reset Laddera.

• 4 tygodnie później...