Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Sims 3 Cztery pory roku O22y potrzeba wpisu rejestru

Stwórca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam paczkę The Sims 3 Kolekcja od O22y ale niestety mam problem z dodatkiem "Cztery pory roku".

Po instalacji tego dodatku nie wykrywa mi go nawet samego lub z zainstalowanymi wszystkimi dodatkami...
Kombinowałem trochę i doszedlem w czym jest problem ale samemu ciężko mi będzie to naprawić.

Chodzi o to że instalator nie dodaje wpisu rejestru dla owego dodatku a wszystkie inne są normalnie zainstalowane..
Próbowałem ręcznie dodać kilka wpisów i podziałało ale niestety gra wywala po czasie i jak najadę na ikonke dodatku "CPR" w Launcherze to mam wersję 0.0.0.0 czyli brakuje wpisów...

Czy któryś z użytkowników forum ma może na komputerze lub miał ten dodatek i czy mógłbym prosić o to żeby wyszukał w swoim rejestrze frazy "sims 3 cztery pory roku" lub bardziej prawdopodobne "sims 3 seasons" i wyeksportował mi te wszystkie wpisy i klucze? Jeśli ktoś miał oryginalną wersję to może zmienić kod na same jedynki albo jak tam uważa, mi klucz do jednego dodatku nie jest potrzebny jak mogę mieć wszystkie bez tego...

Proszę o jaką kolwiek pomoc!
Pozdrawiam!

1357814323.png
Opublikowano

Forum nie popiera piractwa i nie pomaga piratom

//eot.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...