Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Konto Origin - Zniknięcie gier

Lukasas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Od kilku dni głowa już mnie boli od tego problemu . Pewnego razu ,gdy włączyłem ten o to słodziutki programik ,zaczął się on aktualizować . Po aktualizacji ujrzałem puste okienko z grami . Myślałem ,że się dopiero wczytuję , lecz nie mogłem na nic kliknąć . Mój avatar znikł , zakładka sklepu również , ilość znajomych spadła do 0 . Ujrzałem przy nazwie Origin nazwę "beta" . Dzisiaj spróbowałem włączyć Origin i upewnić się , czy już naprawili ten problem . Teraz zaskoczyło mnie to jeszcze bardzie... Nie miałem gier , moje WSZYSTKIE dane konta ZNIKŁY . Ja się pytam co mam zrobić ? Miałem kilka gier na tym Originie ,na których mi zależy .

post-914750-0-43334000-1369513895_thumb.png

Opublikowano

Próbowałeś re-instal Origin ?, jeżeli nie to usuń z dysku origin cały i pobierz od nowa z oficjalnej strony.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jedyna opcja to kontakt z supportem Origina, ponieważ czasami takie bugi się zdarzają.

Podaj supportowi na screenach listę gier, ewentualnie numery seryjne do tych gier, i powinni ci je przywrócić. I mała porada... Pisz do Amerykańskiego supportu, oni ci pomogą w przeciwieństwie do Polskiego.

Opublikowano

Ah ... Nie dość ,żę jestem młody i nie umiem dobrze angielskiego , to polski support naprawdę znowu daje ciała?

EDIT

Sprawdzałem reinstalację Origima , jak tam napisał Maximus ( myślałem ,że są jakieś błędy w plikach itd. , że niby nie moge się połączyć) , nic się nie zmieniło , oprócz tego ,że nie jestem już w becie .

EDIT 2

Wysłałem do polskiego supportu ten o to problem.

EDIT 3

Problem rozwiązany! Polski support napisał wszystko dokładnie dziś o 11:34 . Dziękuje za pomoc . Temat można zamknąć !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...