Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]luneta

Seba1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ... czym się różni luneta m145 od tej pustynnej wersji ... do tej pory grałem reconem ale trochę mi sie znudzi więc zaczołem grać medykiem wiec nie używałem jej nigdy ......

Opublikowano

u medyka i szturmowca lepszy desert, bo nie ma bulldropu, i tak jak ja walisz na 300m równo z kropką.

I może jeszcze frytki do tego ?

Teraz co do głównego pytania: M145 to celownik, który przybliża nam cel/obraz. Zwykłe M145 mam linie poziomą i pionową, teoretycznie jest trudniejszy do skutecznego wycelowania, bo nie ma owej kropki jak desert M145. Różnią się także kolorem, jedna jest czarna, druga pustynna.

Co do klas:

Szturmowiec - desert M145

Medyk - zwykłe M145

Recon - Pustynna Luneta

Inzynier - Zwykle M145, Pustynny Celownik Holograficzny

Powyższe to najlepsze opcje dla poszczególnych klas jeśli chodzi o celowniki ze zrzutów.

Opublikowano

Hahahahahahahhahahahahahahahah. Dobry jesteś, nie powiem :D Wbij Qbb z desert m145 vs ja z qbb zwykle m145 i zobaczysz. ;)

Patrz na statystyki danych broni i ulepszen, a dopiero sie wymadrzaj...

Opublikowano

Łączymy się wszyscy w smutku, na statystyki się nie patrzy. niektóre bronie na których pisze np celność wysoka mają tak naprawdę bardzo wysoką(mg36), a niektóre wysoką a pisze bardzo wysoka(m249).

A między celownikami m145 naprawdę nie ma różnicy. na postaciach na których można wylosować desert m145 i zwykły nie ma bulldropu, wiec na każdą odległość walisz równo z kropką, a na zwykłym są jakieś niepotrzebne przedziałki na odległości porobione.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tak, ale kropka jest mniej precyzyjna na większe odległości ;) Gdy strzelasz np. z L85 na ponad 250 metrów, zwykły M145 pasuje idealnie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Łączymy się wszyscy w smutku, na statystyki się nie patrzy. niektóre bronie na których pisze np celność wysoka mają tak naprawdę bardzo wysoką(mg36), a niektóre wysoką a pisze bardzo wysoka(m249).

A między celownikami m145 naprawdę nie ma różnicy. na postaciach na których można wylosować desert m145 i zwykły nie ma bulldropu, wiec na każdą odległość walisz równo z kropką, a na zwykłym są jakieś niepotrzebne przedziałki na odległości porobione.

Tak jak pisałeś, wbiłem na ten serv gdzie grasz, dodałem Cię do znajomych i jedynie co zobaczyłem to: campera, który nie umie używać defiblyratora i no-skillowego człowieczka, który myśli, że załozył sobie desert M145 to będzie zabijał na 500 metrów ... Jak nie masz zamiaru wykonywać celów mapy, to spoko, graj sobie na tych dodatkach, jak tam Ci wygodnie kampić. Ratio też u Ciebie nie powala, ale to wina skilla, lub jego braku. Choć może za bardzo się "mądrzysz" tutaj, bo jak wiesz, do zadania matematycznego z polem, potrzebny jest wzór na pole figury, stąd właśnie należy patrzeć na statystyki. Nie mówię tutaj o Twoim kd/ratio, tylko o statystykach indywidualnych broni oraz dodatków. Także "świetnym" rozwiązaniem jest włożenie przez Ciebie deserta M145 na mg36 lub sawa, do broni kompletnie do tego nieprzystosowanych, mg jeszcze jakoś ciągnie, ale proszę Cię ... I jest napisane, a nie pisze, zamiast się "mądrować" i wypisywać bzdury na temat rzeczy o których się wgl nie ma pojęcia, polecam powrót do szkoły, a nie zarywianiu dni w bf'ie. ;)

Pozdrawiam i koniec tematu ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...