Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy CE działa w minecrafcie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie otóż chciałbym się zapytać czy da się jakoś użyć CE do gry minecraft. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Odsyłam Cię do YouTube i Google przede wszystkim. Wystarczy wpisać cheat engine w minecraft i wyskoczy Ci mnóstwo poradników.. i video tutoriali

Opublikowano

CE działa w minecrafcie, na Singlu działa bez zarzutów ;D na multi to jednak trzeba niezle pokombinować, osobiście nigdy mi się udało użyć zgodnie z zamierzeniami na Multi , prócz Speedhacka, na Singlu możesz robić co zechcesz na Multi większość jest od strony serwera i tu już trudniej jest go użyć tak by działał

Sorry za taką chaotyczną wypowiedz xD

Opublikowano

W sumie kolega @up ma rację bo autor zapytał tylko czy się da używać.. głupi ja :) Zgadzam się, zdecydowanie jest taka możliwość

Opublikowano

hmm jak tam kolega wyżej napisał, na multi niestety nie działa bo to od strony serwera musielibyśmy działać CE, ale na singlu działa, pamiętam kiedyś za czasów beta bawiłem się nim na singli xD

Opublikowano

Na youTube wszystko znajdziesz tam poszperaj to sie dowiesz spoo ;]

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Działą ale trudno się to robi mi wychodzi czasami za 3 razem Jeszcze można mieć nieskończoność hp na serwie (nie na każdym)

cover.png?dl=0

Opublikowano

Kiedyś bawiłem się cheatengine, jednakowo co dodałem w grach internetowych, to po jakimś czasie się usuwało, w minecraft'cie da się włączyć speeda, ale na multipayer nie dziala .

Opublikowano

Teraz, kiedy Nodus nie będzie dalej tworzony, CheatEngine może stać się przydatniejszy do Minecrafta ;) Osobiście nigdy nie próbowałem, ale z tego co słyszałem to działa bardzo dobrze tylko po stronie klienta ;)

Opublikowano

Tak, ale stworzenie własnego klienta (np. Nodus, Xenon) jest nawet stosunkowo trudnym zadaniem, które pochłania dużo czasu ;) A za pomocą CheatEngina, możemy o wiele szybciej wprowadzić modyfikacje do gry.

Opublikowano

Co do nodusa, pewnie coś wymyślą. I jak znam życie to wymyślą jakiś sposób żeby grzebać się CE w Minecrafcie aczkolwiek Multi :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...